Napaliłem się na ten klub jak szczerbaty na suchary Znowu mi termin nie pasuje niestety. A i fajnie by było jakby były jednak na forum jakieś przecieki co do filmu jaki będzie wyświetlany
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Wysłany: 2011-02-02, 15:12
Do tej pory obejrzeliśmy m.in. Okrągł tydzień, Moje życie beze mnie czy Między słowami. Ja akurat nie na wszystkich seansach byłem, ale gnioty raczej wyświetlane nie są.
Informujemy, że od tego tygodnia spotykamy się w czwartki! Godziny spotkań bez zmian, czyli o 19:30. Zmiana terminu podyktowana jest próbami chóru.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy, wstęp wolny!
W związku z przygotowaniami do Se-ma-for Film Festival, jutrzejsze spotkanie (16.06.2011) TKF zostaje odwołane. Za zaistniałą sytuację bardzo przepraszamy.
W związku z przerwą wakacyjną zawieszamy działalność Tajemniczego Klubu Filmowego.
Projekcje wznowione zostaną wraz z początkiem września. W razie wątpliwości proszę dzwonić pod nr tel. WDK 43 / 843 86 40
Po wakacyjnej przerwie, wznawiamy nasze wspólne spotkania. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych w czwartek o godzinie 19:00 do sali widowiskowej Wieluńskiego Domu Kultury.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum