jeszcze jakby ktoras z was byla zainteresowana to mam mate tiny love dla dziecka w bdb stanie, mate fisher price ocean z rybkami i swiatelkami w db stanie, nosidelka 2, skoczek fisher price, ubrania ciazowe. dajcie tylko znac a ja przesle foty na maila.
Jak byś nie czytała..'to Admin napisał: "forum to nie śmietnik" więc twoja uwaga do mnie powinna być przekazana na priv PW,skoro tak lubisz się czepiać. Miałam ochotę kupić od Ciebie większość tych rzeczy, ale po Twoim ostatnio poście ochota mi odeszła. Przykre
tak samo jak mialas ochote zrobic torta i na koniec stwierdzils ze nie mozesz a tak naprawde to ty nic nie chcesz tylko twoim celem jest-podbijanie ilosci postow
Nie to, że nie chciałam, tylko nie mogłam. Tobie jak by dziecko 2-miesieczne trafiło do szpitala z zapaleniem płuc, to też byś odmówiła. Miałaś kilka ładnych ciuszków,ale niestety za małe dla mojego dziecka. Chociaż zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą. Jak coś to się odezwę. Pozdrawiam
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 18 Maj 2010 Posty: 699 Piwa: 16/34 Skąd: Osjaków/Wydrzyn
Wysłany: 2011-02-19, 23:56
sandrahaha napisał/a:
tak samo jak mialas ochote zrobic torta i na koniec stwierdzils ze nie mozesz a tak naprawde to ty nic nie chcesz tylko twoim celem jest-podbijanie ilosci postow
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum