Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 103 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-02-22, 12:02
"Muzyka jest muzyką wszystkich muzyków" który starszy to będzie wiedział czyj to tekst ogólnie to rozmawiamy tu o gustach, a o gustach sie nie dyskutuje... Ktoś lubi covery a ktoś nie, wszystkim się nie dogodzi niestety, a i tak grajkowie powinny robić muzykę tak jak ją czują nie patrząc na wybredną publiczność. hehehe, oczywiście nie chciałem nikogo urazić i nie jestem po żadnej stronie, po prostu każdy niech się zajmie swoim (muzycy grą a publiczność szaleństwem) i wszystko będzie dobrze. Mnie osobiście dużo rzeczy się nie podoba, ale o tym nie pisze bo nie mam potrzeby otwierania się. Ale po to jest forum żeby wylewać swoje odczucia i myśli, jak sie nie będziemy nawzajem atakować o głupoty to świat będzie piękniejszy i bez wojen mam nadzieje ... ps. lubie okocima czarnego
Wysłany: 2011-02-23, 14:24
Dokładnie, równie dobrze można łacha przytargać z tego że ktoś jest cinkim bolkiem bo przyjdzie na koncert i siedzi jak (słowo wymoderowano) Jest też wersja numer dwa i wiele wiele innych jak na przykład: "na taki koncert to szkoda iść, lepiej przykisić w domu i postękać, jak to polacy mają we krwi- obojętnie co by było to i tak znajdzie się grupka która będzie marudzić" poluzujcie kalafiory panowie
Witam, może ktoś grający na gitarze w WDK-u chciałby pograć w zespole na weselach i zarobić przy tym parę złotych.
Zainteresowanych proszę o kontakt. GG 2773764
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum