Dołączył: 18 Maj 2010 Posty: 27 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-03-03, 21:30 Niepokojący zapach.
Po raz kolejny ktoś podtruwa nam powietrze. Zapach jest bardzo uciążliwy i intensywny. Nie są to "słodkie" zapachy z Korony. Czy wicie może kto nas tak podtruwa i gdzie można zgłosić takie incydenty by zaniechał takich praktyk. Nie sądzę by to coś w powietrzu było całkowicie obojętne dla naszego zdrowia. Jakie służby powinny zatem interweniować i ukarać truciciela ?
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2011-03-03, 21:31
Mały_Żuczek napisał/a:
Po raz kolejny ktoś podtruwa nam powietrze
Na Starych Sadach też nieźle daje. Co to za zapach?
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Wysłany: 2011-03-03, 21:52
Je*** Grzybem .....
_________________ Nieustanna walka i dążenie po swoje
Wyznaczone cele przepędzają paranoje. Twardo tu stoję bo pewien jestem swego. Z podniesioną gardą nikt mi nie odbierze tego. Co nauczyło życie tysiącem dni. Nie raz konkretnie pozmazywały ślady krwi wiesz.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-03-03, 21:59
Nie wyczułem tego zapachu o którym mówicie ale może jest to związane z "Chemtrails"? http://chemtrailswielun.blogspot.com/ na tej stronce osoba z Wielunia bada to zjawisko i opisuje na blogu.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie wyczułem tego zapachu o którym mówicie ale może jest to związane z "Chemtrails"? http://chemtrailswielun.blogspot.com/ na tej stronce osoba z Wielunia bada to zjawisko i opisuje na blogu.
Niech zbada przy okazji ślady Yeti w Wieluniu
Bardziej prawdopodobne są już ploty (podkreślam, ploty) które słyszałem, że Neotech coś z granulatem pozmieniał i od nich tak jedzie.
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Wysłany: 2011-03-04, 01:18
nie wiem co to było, ale pracowałem dzisiaj do północy i na przemysłowej wytrzymać sie nie dało na dworze. Waniliowe zapachy korony to przy tym pikuś, swobodnie oddychać nie było można. Kiedyś słyszałem, że to właśnie w neotechu formy wypalają.
Wysłany: 2011-03-04, 08:59
A przejeżdżaliście przez Mokrsko. Chlewnie pana Kani czuć w kościele , na cmentarzu i w każdym domu. Nie da się nawet okna otworzyć.
_________________ Większość ludzi chce zmienić świat, aby poprawić swoje życie, ale świat, który należałoby najpierw zmienić, tkwi w nich samych. Taki jest wybór - i niektórzy nie chcą go dokonać. - John C. Maxwell
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-03-04, 16:52
yabos napisał/a:
Bardziej prawdopodobne są już ploty (podkreślam, ploty) które słyszałem, że Neotech coś z granulatem pozmieniał i od nich tak jedzie.
To był bez wątpienia, fetor przypominający właśnie palone tworzywo sztuczne. Skoro jest to problem praktycznie całego Wielunia, więc myślę, że odpowiedzi możemy szukać gdzieś w odpowiednich instytucjach (straż miejska, policja, sanepid).
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 24 Sie 2012 Posty: 103 Skąd: Ze Szczercowa
Wysłany: 2012-09-07, 08:03
Ludzie zamiast węglem i drzewem palić w piecach palą różnymi śmieciami. Zamiast wyrzucać plastikowe butelki po napojach do specjalnych śmietników, to do pieca i myślą, że jak wieczorową porą spalają, to nikt nie zobaczy. Może nie zobaczy, ale poczuć się da.
Kiedyś widziałem jakiegoś chłopaszka po spożyciu alkoholu, co postanowił sobie na środku podwórka ognisko urządzić. A żeby nie było nudno, to na suche opadłe z drzew liście rzucił obudowę od telewizora zrobiło się czarno, jakby miał koniec świata nadejść. Ktoś wezwał straż, policję, przyjechali, ale było widać, że nie mieli za bardzo po co. No i ten pijaczyna dostał mandat za palenie tego plastiku z telewizora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum