Do kawy (oprócz mleka oczywiście ) polecam jakieś ciasteczka, herbatniki czy kawałek ciasta. Najbardziej mi smakuja (a raczej smakowały) te z Delikatesów (np. omlety), ale już od jakiegoś czasu mają gorsze wypieki. Zauważyłam, że np. dodają mniej kremu, generalnie mniej wszystkiego. Zdarzają się też hmm powiedzmy - produkty nie najlepszej świeżości i tym się trochę zraziłam. Może kiedyś się poprawią no i pączki mogliby zrobić porządne, bo w końcu za tydzień Tłusty Czwartek, a na jednym pączku na pewno się nie skończy. U Gagatka wszystko jest "przepachnidlone",jednak torty są wyjątkiem Ale tortu na co dzień się nie zjada. Ogólnie często jest tak, że jak coś się dobrze sprzedaje, to potem zaczynają chrzanić i wszystko traci na jakości. Idealnym przykładem są na przykład bułki z Towarowego. Kiedyś dobre, teraz samo powietrze. Ale to taki OT.
Wysłany: 2011-03-03, 08:53
Ja preferuję wegańską kawę
Z mlekiem mi nie smakuje.
A co do słodkości, to właściwie nie mam zbyt wygórowanych wymagań. Lubię i ciastka w "Edenie", i "U Jarka", lubiłem też tę cukiernię koło sądu, szkoda, że zwinęli biznes.
(Hmm, ale co do lokalu koło muzeum, to wielkim minuesm jest brak toalety).
może skoro jesteśmy już przy słodkościach to gdzie na dobrą kawę z np. gorącym puszystym sernikiem? takie połączenia miałam okazję próbować w "Starym Rynku" niestety cena nie przekonuje do co tygodniowych wypadów;/
_________________ "Umrze miasto, jeżeli budowa jego będzie zakończona"
może skoro jesteśmy już przy słodkościach to gdzie na dobrą kawę z np. gorącym puszystym sernikiem? takie połączenia miałam okazję próbować w "Starym Rynku" niestety cena nie przekonuje do co tygodniowych wypadów;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum