Witam,
chcę kupić szczeniaka rasy bokser najlepiej suczkę.
Jeśli macie jakieś namiary na kogoś kto hoduje taką rasę proszę o kontakt.
Nie musi to być w najbliższej okolicy, jestem w stanie dojechać do kilkudziesięciu km:)
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-03-22, 22:13
W Kowalach chłopak hoduje boksery ( oczywiście bez rodowodu ) , niestety nie mam namiaru .
Jadąc od Wielunia po prawej stronie , wisi nawet tablica informacyjna .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
mafick [Usunięty]
Wysłany: 2011-03-23, 10:11
Dzięki za pomoc !!!!!!
W Kowalach wczoraj byłem, ale niestety suczki już sprzedane, a następny miot za rok
Tak na marginesie niezbyt urodziwe te psy mają... cena 350zł za szczeniaka
ja mam boksera ale nie na sprzedaż.ps boksery z wyglądu są jak psy ale rozumem to są gorzej jak muły nie polecam.
mafick [Usunięty]
Wysłany: 2011-03-31, 20:49
wiola napisał/a:
ja mam boksera ale nie na sprzedaż.ps boksery z wyglądu są jak psy ale rozumem to są gorzej jak muły nie polecam.
hehe ciekawe spostrzeżenie:)
a tak na marginesie to doszedłem do wniosku że jednak bokser jest troche za duży i zdecydowałem że chyba kupie beagle`a
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-04-01, 13:01
mafick, powiedz jeśli można wiedzieć , mieszkasz w bloku czy masz swój dom ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
mafick, powiedz jeśli można wiedzieć , mieszkasz w bloku czy masz swój dom ??
Właśnie się przeprowadziłem do domu jednorodzinnego na wsi z ogromnym ogrodem i najwyższy czas sprawić sobie jakiegoś psiaka, bo myślę że warunki są do tego:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum