bolozesceny, jeśli wiesz coś, co związane jest z faktem kilkunastotygodniowego zamknięcia baru orientalnego i ma to związek z 'układami' lokalnych władz, proszę to opisać a nie rzucać bezpodstawnych oskarżeń - to tyle jeśli chodzi o naszą stronę.
Wysłany: 2011-05-20, 19:42
A ja sie troszkę rozczarowałem. W nowym lokalu in plus, jednak jedzenie nie takie jak kiedyś, niby duzo, niby czysto, ale bez smaku, bez przypraw, bezpłciowe....
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Tak JARO, "na władze nie poradzę", już kiedyś zostałem wywalony z tego forum za posiadanie własnego zdania.
A co do lokalnych "układów" rządowych to doszły mnie słuchy, że "chinczyk" był niewygodny innym wieluńskim restauratorom dostarczającym "na wynos" , bo zabrał im rynek i dlatego zaczęły się jego problemy.
Jakoś nie zdziwiło mnie jak jakiś czas po zamknięciu lokalu na przeciwko PKS, jeden z większych właścicieli wieluńskich otwarł "AzjaLOK" bo czuł w tym dobry zarobek, niestety jakoś jedzenie w tym lokalu okazało się nieadekwatne do i tak wygórowanych cen.
Czy mam jakieś dowody na moją opinie - NIE , bo nie widać kto komu w tym mieście podaje koperty pod stołem , można się jedynie tego domyślać.
Niemniej jednak napisałem po to by czasem ktoś myślący miał pretekst do zastanowienia.
Pomógł: 7 razy Wiek: 50 Dołączył: 05 Gru 2006 Posty: 516 Skąd: Z lasu
Wysłany: 2011-05-20, 20:41
dawid napisał/a:
A ja sie troszkę rozczarowałem. W nowym lokalu in plus, jednak jedzenie nie takie jak kiedyś, niby duzo, niby czysto, ale bez smaku, bez przypraw, bezpłciowe....
pisałem- nie ma Azjaty nie ma dobrej wschodniej kuchni...
A co do lokalnych "układów" rządowych to doszły mnie słuchy, że "chinczyk" był niewygodny innym wieluńskim restauratorom dostarczającym "na wynos" , bo zabrał im rynek i dlatego zaczęły się jego problemy.
A ja słyszałem że dziś o 18ej ma być koniec świata
Nikt nie cieszy się z konkurencji (oprócz klienta). Ale przeceniasz chyba możliwości blokowania pewnych inicjatyw przez lokalnych przedsiębiorców.
Pomogła: 2 razy Wiek: 40 Dołączyła: 19 Mar 2008 Posty: 133 Postawił 3 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-07-09, 11:54
Ferbik napisał/a:
mefiu napisał/a:
kurczak dobry, tylko za dużo tej "cebuli" w porcji
Ale w kurczaku w cieście nie ma cebuli
Poza ""zwykłym" kurczakiem w cieście jest w menu także kurczak w cieście dodatkowo w sosie, chyba po tajlandzku, jeśli dobrze kojarzę. I tam jest cebula:) Dużo cebuli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum