kilka godzin ma w WDK Karbol i Iwona Kania, ale to stanowczo za mało.
Tak, takie osoby jak Iwona K. jeśli chodzi o wokalizę i Karbol jeśli chodzi o instrumenty, kompozycje i wyobraźnie muzyczną powinni być etatowymi instruktorami w domu kultury, bo do tego potrzebna jest pasja i przede wszystkim fachowa wiedza i wykształcenie muzyczne.
Dziwi mnie, że Pilnik - doświadczony perkusista z ponad dziesięcioletnim stażem w wielu zespołach i koncertujący po całej Polsce, nie mógł zostać instruktorem skoro i tak już za czasów Ryśka uczył młodych perkusistów w WDK.
Nie pracuje już też Krzysztof Siudmak- muzyk, a role czołowego instruktora muzycznego objął gość z ulicy z takim samym wykształceniem muzycznym jak 90% tego forum, no ale nikt z nas nie ma takich powiązań.
Pamiętajcie że instytucja domu kultury jest instytucją publiczną i jest opłacana z naszych podatków, wiec mamy prawo do oceny jej pracy. Na szczęście zmiana dyrekcji dla WDK była jak obalenie komuny, a teraz liczymy na prawidłową pracę i wykorzystanie możliwości.
kilka słów o imprezie związanej z tym maratonem.
więc...
granie zaczęło się z "lekkim" opóźnieniem,choć grali porządnie
troszkę wcześnie nastąpił koniec,bo juz przed 21!
Impreza jak najbardziej udana, choć faktycznie nieco za krótka. Myślę, że gdyby zagrał jeszcze Antykwariat, to czas byłby wykorzystany w pełni. No ale cóż zdarzenie losowe, nie mamy na nie wpływu.
Podobała mi się też obsługa techniczna. Naprawdę tym razem nie mam nic do zarzucenia. Wszystko szło sprawnie, odpowiednio do rangi wydarzenia Faktycznie trzeba więcej takich imprez na poziomie. Wzrasta wtedy odpowiedzialność za to, co się robi
Podobała mi się też obsługa techniczna. Naprawdę tym razem nie mam nic do zarzucenia.
Dokładnie, tym razem techniczni stanęli na wysokości zadania i było zawodowo - miło, sprawnie i dobrze. Muszę dodać, że nawet porządek na scenie był po poprzednich kapelach, wiosła na statywach na boku, nic się pod nogami nie walało. Tak trzymać!!!
Według mnie pogo w 10-20 osób jest super, wręcz idealne, a poza tym jak ktoś się przewrócił to od razu pomagali wstać i dalej była ostra jazda
Było można się wyszaleć
Stosuj opcję EDYTUJ.
Jaro
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2011-05-23, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum