Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-07-17, 19:53
Tomek napisał/a:
Ja używam aktualnie ASUSA G73 i z przegrzewaniem ni mam absolutnie żadnych problemów - ale zobaczcie jak on jest skonstruowany.
Nie mów, na high performance, i dużych detalach trochę parzy kolana ;d o grzejniczku z prawego wentylatora nie wspominając. Ale fakt nie przegrzewa się, chociaż gdzieniegdzie jest ciepły momentami ale tego się można spodziewać. btw: najlepszy bajer imho w tym komputerze to jet podświetla klawiatura
Generalnie nie powinni ruszać ci niesystemowej partycji w serwisie, więc cokolwiek poza c powinno być względnie bezpieczne. Opcja premium to jest kupno dysku usb i zrobienie se kopi, opcja compact, zmolestowanie jakiegoś kolegi o użyczenie dysku na jakiś czas i pół dnia kopiowanie po lanie., IMHO przynajmniej
Poprawiono 1 błąd ort.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
ASUS freak!
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2011-07-17, 21:00, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-07-17, 23:14
Generalnie mogą.
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2011-07-18, 13:55
wiesz, zawsze istnieje ryzyko że mogą, albo że trafisz na totalnie nie ogarniętego serwisanta amatora, bo powiedzmy sobie szczerze, takie kwiatki też się zdarzają.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Pomógł: 10 razy Wiek: 44 Dołączył: 21 Lip 2005 Posty: 1397 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-07-19, 20:01
Chodzi mi tylko o to, że o ile wiem, po prostu mogą. Samo ryzyko jest niewarte próby;)
Co do Asusa używam tylko jako stacjonarki, więc wali mnie czy grzeje w kolana
_________________ Art. 146, ust. 1: "Rada Ministrów prowadzi politykę wewnętrzną i zagraniczną
Rzeczypospolitej Polskiej."
Art. 133, ust. 3: "Prezydent Rzeczypospolitej w zakresie polityki
zagranicznej współdziała z Prezesem Rady Ministrów i właściwym ministrem."
Wysłany: 2011-07-20, 05:29
no ja sporo biegam z nim po pokoju, głównie dlatego że wyciągam się na łóżku i oglądam to i owo, okazjonalnie muszę go wziąć na kolana jak mnie ktoś zagada i muszę szybciej pisać, z pozycji horyzontalnej to jest średnio efektywne ;d Nie po to kupiłem laptopa żeby oglądać stuff siedząc na krześle przed biurkiem ;d
btw: jaki procesor?
Joop, dysk 2 tb, 300 zł, kieszeń usb 3.0 ok 100-150 ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum