Wysłany: 2011-08-03, 22:29 Autentyczni Na Werblach - On (Teledysk)
Mamy zaszczyt zaprezentować wszystkim nasz pierwszy klip do utworu:
"Autentyczni na Werblach - On"
http://www.youtube.com/watch?v=OKQ6d35vyyY
Treścią kawałka jest przedstawienie samego siebie lecz w trzeciej osobie,
stąd tytułowa nazwa "On".
Jeżeli masz ochotę i podoba Ci się nasza twórczość , wesprzyj wieluńskie podziemie. Wejdź na profil "Autentyczni Na Werblach" na facebook-u:
http://www.facebook.com/p...240145096013272
i kliknij "Lubię to!"
Miłego oglądania. Pozdrawiamy. ANW !
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2011-08-04, 08:45
Jestem pełen podziwu. Wreszcie ktoś w Wieluniu zaczął rapować bez ksera, w rytmie i (jak to sami powiedzieliście) "z ducha". Teledysk zmontowany dobrze (moze kulec tylko jakosc, ale nikt nie oczekuje, ze bedziecie od razu nagrywac w HD).
Jedna moja rada: łapcie powietrze. Nabieracie dobrego rozpędu, dobrego flow i nagle oddech. Lepiej oddychać systematycznie i rapować jednostajnie bez cięcia wokali.
7+ dla Was, starajcie się dalej. Jak widać można rapować na poziomie bez machania "fuckerami" i przeklinania w stronę słuchacza.
Kurde Panowie... nie pamiętam kiedy, jak tylko miałem okazję - włączać i odsłuchiwać czegoś, co mi się spodobało. Naprawdę wielki szacunek jeszcze raz i ukłon w Waszą stronę. Czekam na kolejne produkcje!
Własny vinyl fajna sprawa. Pomyślimy nad tym. Najpierw jednak musimy nagrać nasz materiał i wypuścić w miasto nielegal. Ludzie sami zdecydują, które utwory najbardziej im się podobają i wtedy ewentualnie takie coś się zrobi. Autentyczni na pewno pozostaniemy, jedyne zmiany jakie mogą u nas nastąpić to tak zwane zmiany na lepsze. Zawsze i wszędzie będziemy dumnie i godnie reprezentować nasze miasto. Postaramy się dać wszystkim coś więcej niż tylko zwykłą muzykę... dobre bity, mądry przekaz, własny styl. Tylko trzeba trochę na to poczekać
Poznałem dzisiaj chłopaków z ANW osobiście i muszę stwierdzić, że są strasznie skromnymi osobami, co jest moim zdaniem świetnym, dodatkowym atutem do ich twórczości.
Już jutro mają promocję swojej płyty...
Panie i Panowie, przedstawiamy bardzo dobrze zapowiadający się i rokujący wielkie nadzieje w wieluński hip-hop... (werble!) skład.... (werble!)
AUTENTYCZNI NA WERBLACH!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum