o 22 (przynajmniej tak jest napisane na facebooku) bo ostatnim razem ludzie mieszkający w pobliżu skałki zaczel się czepiać hałasu ("głośnej muzyki" dla ludzi mniej upierdliwych )
Było pięknie Dobra muzyka, fajni ludzie i zabawa do białego rana. Muzycznie super, fajnie było Dzieci Z Beczek zobaczyć z damskim wokalem. Już się FOR nie mogę doczekać
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Było pięknie Dobra muzyka, fajni ludzie i zabawa do białego rana. Muzycznie super, fajnie było Dzieci Z Beczek zobaczyć z damskim wokalem. Już się FOR nie mogę doczekać
wiec tak , nastepny koncert napewno bedzie , jezeli zdążymy przed zimowymi porami , bo miejsce jest zbyt male i gdyby nie mozliwosc parasoli pod lokalem to nie dalibysmy rady.
Co do Face of Reality to koncert odwołałem z racji braku miejsca w tym miescie w którym mógłbym zrobic koncert dla ludzi i na ludzkich warunkach ,koncert tak światowego kalibru jakim jest FOR- Skałka jest za mała na tak duży koncert. Ale to nic straconego trafi sie miejscówka to zawsze moge sciągnąc chłopaków
I wogóle zaległe ukłony w strone wieluńskiej i nie tylko wieluńskiej publiki
dzieki za swietną zabawe , jak widac nie potrzebujecie zawodowej ochrony by sie dobrze bawic i nikomu tym nie przeszkadzac.
Przy odrobinie wsparcia od strony miasta można by było dużo wiecej zorganizowac wam rozrywki na poziomie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum