Kilka razy miałem nieprzyjemność obcowania z funkcjonariuszami Słowackim . To że nie pałają do nas (Polaków) sympatia da się od razu odczuć .
Mandat bezdyskusyjny za najdrobniejsze uchybienie . Radzę naprawdę uważać .
Zastanawiam się gdyby u nas takie przepisy wprowadzono , szczególnie ten z czerwonym światłem .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 59 razy Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3155 Otrzymał 7 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-09-16, 12:50
Ciekawe jaka jest kara za prowadzenie bez prawa jazdy
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-09-16, 13:18
Andrzej wyobraź sobie przepis z czerwonym światłem w kontekście skrzyżowania Rzgowska /Paderewskiego w Łodzi
Dwa razy w tyg przez nie przejeżdżam i zawsze się zastanawiam jak to możliwe ze tam dziennie nie ma jakiejś stłuczki
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum