Wysłany: 2011-09-21, 22:42 Gdzie zaprosić dziewczyne na kolacje?
Witajcie, na początek dla jasności nie jestem z Wielunia, ani nawet z okolicy dlatego się nie znam. Ale będę tam za jakiś czas i chciałbym zaprosić pewną dziewczynę do jakiegoś miłego lokalu, chodzi mi raczej o jakąś restaurację czy karczmę niż knajpkę z hamburgerami. Chodzi mi o zrobienie dobrego wrażenia, bo ona wyjeżdża za granice i chciałbym żeby zostały jej miłe wspomnienia z tego wieczoru.
Rzeczywiście było, ale jednak informacje sprzed trzech lat mogą już nie być aktualne Z podanych od ourson'a wydaje mi się ta ostatnia najatrakcyjniejsza, a jakieś miejsce gdzie można by pospacerować, porozmawiać? Park, starówka, może coś w okolicy Wielunia?
Mogę oceniać tylko po wystroju, tak więc Amfiteatr wydaje mi się bardziej przyjazny, dominują ciepłe kolory na ścianach, są kamienie jako element dekoracyjny, kominek też jest Natomiast W Starym Rynku wygląda bardziej oficjalnie i jakoś tak mi nie pasuje :] Ale chyba skorzystam z gotowego przepisu od Dominiki, skoro tak proponuje to znaczy że musi coś w tym być
Wysłany: 2011-09-26, 23:15 Re: Gdzie zaprosić dziewczyne na kolacje?
mek07 napisał/a:
Witajcie, na początek dla jasności nie jestem z Wielunia, ani nawet z okolicy dlatego się nie znam. Ale będę tam za jakiś czas i chciałbym zaprosić pewną dziewczynę do jakiegoś miłego lokalu, chodzi mi raczej o jakąś restaurację czy karczmę niż knajpkę z hamburgerami. Chodzi mi o zrobienie dobrego wrażenia, bo ona wyjeżdża za granice i chciałbym żeby zostały jej miłe wspomnienia z tego wieczoru.
Liczę na fachowe podpowiedzi.
Stary Rynek rzeczywiście ma swój specyficzny klimat, nie każdy musi za nim przepadać, ale fajnie jest czasem tam wyskoczyć. Spacerek w parku (stadion) wśród zieleni (korzystać trzeba póki jeszcze jest ) jest super. Wielkiego wyboru generalnie nie ma.
Dzięki wielkie za wskazówki Jednak chyba zdecyduje się na ten Amfiteatr, a dalej będę improwizował
Mimo, że sie urodziłem w Wieluniu to jednak szkoda trochę że wychowałem się z dala, a widzę że tam sympatyczni ludzie mieszkają Dzięki jeszcze raz
Tylko jeszcze jedno, jest tam gdzieś w pobliżu gdzie samochód zostawić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum