Szukałam tematu 'Najgorsze filmy' ale gdzieś się zapodział..?
W każdym razie dzisiaj podjęłam próbę obejrzenia szumnie zapowiadanego filmu "Weekend" - debiutu Cezarego 'Cezarego' Pazury. Powiem tak.. Starałam się, na prawdę się starałam obejrzeć go do końca.. Niestety po niecałych 40 minutach wymiękłam.. Gorszego chłamu dawno nie widziałam.. Ani to śmieszne, ani ciekawe. Raczej nudne i żałosne. O fabule nie wspomnę. Film opiera się na flakach, krwi, ogromnej ilości *urw i **ujów i tym podobnych, nie wspomnę o ściągnięciu motywu żywcem z matrixa.. Co się dalej działo to nie wiem bo dłużej nie wytrzymałam ale podejrzewam, że lepiej nie było. Jak dla mnie jedna wielka masakra i to w dosłownym tego słowa znaczeniu.
Mam nadzieję, że Czarek więcej tego błędu nie popełni i nie wpadnie na pomysł nagrania kolejnego filmu, chociaż nie wiem czy film to nie jest zbyt duże słowo..
Ostatnio zmieniony przez Ferbik 2012-01-13, 19:41, w całości zmieniany 2 razy
Szukałam tematu 'Najgorsze filmy' ale gdzieś się zapodział..?
W każdym razie dzisiaj podjęłam próbę obejrzenia szumnie zapowiadanego filmu "Weekend" - debiutu Cezarego 'Cezarego' Pazury. Powiem tak.. Starałam się, na prawdę się starałam obejrzeć go do końca.. Niestety po niecałych 40 minutach wymiękłam.. Gorszego chłamu dawno nie widziałam.. Ani to śmieszne, ani ciekawe. Raczej nudne i żałosne. O fabule nie wspomnę. Film opiera się na flakach, krwi, ogromnej ilości *urw i **ujów i tym podobnych, nie wspomnę o ściągnięciu motywu żywcem z matrixa.. Co się dalej działo to nie wiem bo dłużej nie wytrzymałam ale podejrzewam, że lepiej nie było. Jak dla mnie jedna wielka masakra i to w dosłownym tego słowa znaczeniu.
Mam nadzieję, że Czarek więcej tego błędu nie popełni i nie wpadnie na pomysł nagrania kolejnego filmu, chociaż nie wiem czy film to nie jest zbyt duże słowo..
Ja obejrzałem do końca i moim zdaniem aż taki tandetny nie jest - widziałem gorszy polski chłam. Na filmie można sobie nieźle poprawić słownik łaciny podwórkowej - było kilka mocnych tekstów . Film raczej dla facetów
Nie mam na celu nikogo obrazić, ale jeśli facetów bawią takie śmieszne żarciki, jakie były w tym filmie (np. przepraszam, stresuję się w ciasnych pomieszczeniach) to gratuluję poczucia humoru
"Wrecked" - doskonały thriller psychologiczny a jednocześnie film przygodowy i aktorski popis laureata Oscara, Adriena Brody. Film dla miłośników zarówno "Cast Away - poza światem" jak i "Pogrzebanego". Główny bohater budzi się we wraku samochodu, nie pamięta jak się tu znalazł, nie pamięta nawet kim jest. Obok niego leży walizka z pieniędzmi, na tylnim siedzeniu samochodu leży uzbrojony trup, wokół gigantyczna, kanadyjska puszcza...
Nie dość, że dno a nie doskonały, to na filmwebie pewnie go nawet nie oglądali, bo napisali, że walizka leżała obok gościa, a była w bagażniku. Ale to szczegół. Oprócz tego, że w tym filmie nic się nie dzieje, to nie dzieje się nic. Dopiero za trzecim razem udało mi się go zmęczyć, bo chociaż początek zapowiadał się ciekawie, to dwa pierwsze razy zasnąłem po prostu. Za trzecim razem po pół godziny filmu miałem dość, chociaż do końca liczyłem, że fabuła się rozwinie... katastrofa ten film. Już Moda na sukces ma ambitniejszy scenariusz...
Ja też nie polecam Weekend Pazury - jak dla mnie to porażka. Wybrałem się z kobietą do kina na premierę, myślałem że będzie śmiesznie a tu lipa cały czas tylko kur... i inne podobne słowa padały.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2011-08-02, 16:12
Film Wrecked o którym pisał Ferbik - nie wierzyłem, że jest aż tak nudny, więc postanowiłem go obejrzeć i wyrobić sobie o nim własne zdanie. Próbowałem, starałem się, ale po 20 minutach po prostu wymiękłem. Film idealnie sprawdza się jako usypianka, więc jeśli ktoś ma problemy ze snem - polecam
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum