Miko !!!! idź na długi spacer!!! najlepiej do parku lub lasu. Jestśs tak przepełniony goryczą do wszystkich i do wszystkiego, że ci współczuję i to w każdym temacie.
To jest kolejny post w którym czepiasz się jednego użytkownika. Takie rzeczy wyjaśnij sobie z miko 005 na privie. Wyluzuj albo posypią się otrzeżenia.
Gregg Sparrow
_________________ Gaanjaaa Seensimilaa
Ostatnio zmieniony przez 2011-11-14, 22:25, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2011-11-15, 10:53
jenusia napisał/a:
ja oglądam i to bardzo chętnie... cos w tym złego miko 005, ?
Oczywiście że nic w tym złego Nie mniej mogę mieć swoje zdanie na temat tego typu programów i też pewnie nie jest w tym podejściu nic złego, prawda?
lewy1957 napisał/a:
Miko !!!! idź na długi spacer!!! najlepiej do parku lub lasu. Jestśs tak przepełniony goryczą do wszystkich i do wszystkiego, że ci współczuję i to w każdym temacie.
Ale wiesz o tym, że pieprzysz bez sensu Nawet się nie będę do tego ustosunkowywał.
Przecież jak wierzysz w magiczną moc przypraw P....T (całej nazwy nie podaję bo to nic innego jak reklama ), i niezawodny gust smakowy polskiej malarki, to Twoja sprawa.
A co do spacerów po świeżym powietrzu. One dobrze wpływają nie tyle na problemy nienawiści do wszystkich i wszystkiego, co w dużej mierze skutecznie dotleniają mózg Kto wie, może moja podpowiedź przyda się ... komuś?
EOT.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum