Witam;) Chciałabym spytać, czy może ktoś z Was słyszał bądź sam ma na wydanie szczeniaka shih tzu? Chodzi mi o miniaturkę;) Jeśli tak to za niewielką opłatą, czy też jeśli komuś nie zależy na sprzedaży, tylko po prostu na wydaniu szczeniaka, to chętnie przyjmę takiego pieska.
Ja bym się rozejrzała po hodowlach. Biorąc psa z hodowli wiadomo, że nie ma choróbsk dziedzicznych i zna się jego przodków. A tak kupuje się kota w worku. Często wydaje się więcej pieniędzy na leczenie niż gdyby kupić psa z rodowodem. No ale jak kto woli...
W Walichnowach wiem, że mają te pieski. Na ulicy Wieluńskiej to jest ta ulica przy trasie Wieluń - Wieruszów. Na ul. Wieluńskiej jest 10 domów także jak Ci zależy to odnajdziesz tych hodowców:wink: bliższych szczegółów nie znam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum