Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-11-25, 08:54
Barca, nie kupiłem jeszcze , miałem zamiar w weekend zamawiać . Odezwę się jutro bo teraz tylko przelotem jestem , dzięki .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
polecam serwis techplanet, sam z niego korzystam, zamawiam części i składam w domu...wychodzi tanio, tym bardziej że na forum pcformat można dostać po znajomości kupon na darmową wysyłkę.
a i apropo kompletów komuterów z marketów, tzw. "gotowców", polecam przed zakupem przeczytać:
http://forum.pcformat.pl/...STOP-GOTOWCOM-t
dostepne również w moim opisie na gg/aqq
pozdrawiam
Wysłany: 2011-12-08, 20:59
Barca dostał pomógł i temat do zamknięcia .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pochwal się co sobie złożyłeś i gdzie, gdyż sam zbieram się powoli do zmiany podzespołów.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-12-08, 21:29
Barca mi złożył praktycznie i tak zamówiłem , zmieniłem tylko trochę monitor .
Proszę , Barca mam nadzieję że nie masz nic przeciwko .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum