W piątek zawitaliśmy małą grupką do Snacka.
Jak zwykle obsługa bije wg mnie gościną na łeb chyba wszystkie lokale, w których byłem.
Dorsz w sosie kurkowym z trójkącikami z ziemniaczków w panierce, której sekret zna tylko właściciel - po prostu palce lizać!
Nie muszę chyba dodawać, że było to zamówienie poza menu lokalu i sam właściciel zaproponował nam innowacje.
Orzeźwiający drink na świeżych ogórkach też zrobił wrażenie
Generalnie rzecz ujmując dziwię się bardzo, że niby piątek, a ludzi w lokalu tyle, że chyba wszyscy poszli na tanią pizzę w dalszą część Wielunia. Dziwię się, że jest tak mały popyt na tak wyszukane jedzenie i taką obsługę, a jak takie lokale się zamykają, to narzekanie, że można by było otworzyć coś w tym temacie.
JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!
Bywam tam rzadko, ale ocena niezmienna: 10/10.
Ps. Moja siostra przebywająca paręnaście lat za granicą stwierdziła, że ona nie pójdzie do tego lokalu, bo tam pijaczki itp. (została jej trauma i wizja lokalu, który zapamiętała z wcześniejszych lat - robi to też wiele osób niestety). Dopiero po wyjaśnieniu jej, że to jest teraz restauracja i po spędzeniu tam wieczoru powiedziała, że naprawdę warto było, że obsługa na bardzo wysokim poziomie, gdzie można poczuć się jak w domu, jedzenie wyszukane i świetnie przyprawione, co absolutnie potwierdzam
Kto chce, ten w piątek może potwierdzić lub zaprzeczyć powyższemu, wpadając na spota forumowego
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2011-06-15, 09:31
Wczoraj po kilku miesiącach przerwy miałem okazję skosztować pyszności w Snacku.
Po przejrzeniu menu (lekko się zmienił) i zaproponowaniu przez Szefa Grillowanego steka z udka kurczaka bez kości - pyszności.
Poprosiliśmy, żeby stek był nieco pikantny, ale z umiarem i nasza mordka była
Jak Ferbik wspomniał warto zaglądać do Snacka bo jedzonko i atmosfera jest świetna.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2011-07-04, 19:34
w jakich godzinach jutro jest otwarty Snack?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Witam,
Pragnę przypomnieć, że pracujemy od wtorku do niedzieli w godz. 16-22, w weekendy do ostatniego klienta, choć kuchnia do 22-22.30.
Ferbik,
- tania pizza jest – szczególnie w Wieluniu – ważną i sensowną ofertą w tutejszych lokalach, produktem o który pyta nas sporo osób i kto wie…
- zmiany w menu będą, choć nie zrezygnujemy z dań które cieszą się powodzeniem. Jest pomysł na
fajne, solidne, w dobrej cenie jedzenie jakiego nie ma w okolicy nawet tej szerzej rozumianej, czy wdrożymy - się okaże.
- jak wiesz powypadkowe skutki jakie są udziałem filaru firmy mogą się ciągnąć miesiącami rehabilitacji co zwiąże mnie innymi obowiązkami, a wtedy najlepsze plany mogą wziąć zwyczajnie „w łeb”.
Tymczasem udaje się na zasłużony urlop, na ryby, daleko od hałasu. Snack Hunter funkcjonuje w tym czasie bez zmian.
Osoby pytające w postach o miejsca dla organizacji 18-tek czy kinderbali zapraszam zaraz po 18-tym lipca, dla zapoznania się z ofertą.
Pozdrawiamy
MG
Mrówek,
zasadniczo okno stale otwarte mam od drugiej połowy marca , bo jak w domu jest powyżej 17 stopni to mi się robi zwyczajnie duszno. Okno na wschodnią stronę, z powodów oczywistych otwieram rzadziej niż te od zachodu. Jak mnie irytują Ruscy czy też jacyś "Eurogoście" to otwieram okno dachowe...
MG
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 363 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wie(życzka)luń
Wysłany: 2011-12-09, 22:52
... Po nieudanej próbie skosztowania w Walcburgerze zawitaliśmy do Hunterka.
Jak zwykle na dzień dobry a raczej wieczór:) miłe powitanko i na dobry początek poczęstunek kawałkami tortilli z deep'em czosnkowym
Szybkie zamówionko Kebaba Snuck Hunter i po kilkunastu minutach mordki wesołe delektowały się firmowym kebabem. Szkoda, że nie było kotlecików falafel, ale atmosfera i paski tortilli z deep'em zrekompensowały wszystko
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2011-12-09, 22:55
Wszyscy chwalą trzeba będzie odwiedzić , mocniejszy alkohol też tam jest ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum