tam gdzie mieszkają ci wszyscy faceci musi byc naprwde pieknie
masz 100 % rację!! No może jeszcze gdyby było tam mało kobietek
Panciatka napisał/a:
ma ktos moze jakiś adresss???
niestety adresy panów są nieosiągalne i znają je tylko nieliczni
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
no ja jestem brunetką więc niestety się do waszego kółeczka nie dołącze i jak tu nie byc smutną???????
Wystarczy, że dodasz jeszcze jakiś fajnych panów i jesteś w klanie
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
hehehehe a z tym się zgodzić nie mogę jest bardzo wiele rzeczy za friko, tylko trza się rozejrzeć !! hehehe
26.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 87,35 KB
np. promocje w hipermarketach, kwiaty w dzień kobiet;-) , cukierki w aptekach i bezpłatne próbki leków no i wiele wiele innych rzeczy !! Yeah !!
audumli [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-23, 23:04 Pyshnie! <mniam>
Wg. mnie do tematu forum powinien byc dopisek:
"Dla ochrony Twej klawiatury przez zamoczeniem, wzkazane jest przywdzianie sliniaczka"
Smakowite Przysmaki Dziefczeta, ash ślinka cieknie... mmmm...
audumli, chciałam Cię zaprosić do innego tematu bo tam też jest na co popatrzeć dwie piękne kobiety pewnie wiesz o kogo chodzi ale racja, na niektórych fotkach można troszQ zatrzymać oko i nie tylko .....
audumli [Usunięty]
Wysłany: 2006-03-24, 09:52
Angel napisał/a:
audumli, chciałam Cię zaprosić do innego tematu bo tam też jest na co popatrzeć dwie piękne kobiety pewnie wiesz o kogo chodzi
Dzięqję Angel, już obejrzałam i moje wrażenia są zdecydowanie zbliżone do tych, których doświadczam tutaj
A o to kolejny skarb do naszej pięknej i interesującej kolekcji..
Jak dla mnie przystojny ... ale tylko do poptrzenia bo chyba być bym nie mogła z nim..
M_12[1].jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 26,56 KB
M_11[1].jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 83,76 KB
M_10[1].jpg
Plik ściągnięto 15 raz(y) 59,7 KB
M_8[1].jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 78,82 KB
M_7[1].jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 64,89 KB
M_5[1].jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 122,97 KB
M_4[1].jpg
Plik ściągnięto 16 raz(y) 72,77 KB
M_3[1].jpg
Plik ściągnięto 14 raz(y) 88,3 KB
M_2[1].jpg
Plik ściągnięto 13 raz(y) 76,86 KB
M_1[1].jpg
Plik ściągnięto 12 raz(y) 79,32 KB
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
A o to kolejny skarb do naszej pięknej i interesującej kolekcji..
Jak dla mnie przystojny ... ale tylko do poptrzenia bo chyba być bym nie mogła z nim..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum