Jak brałam Qlairę kupowałam ją w Kwiatach Polskich- najtaniej. Choć było to jakiś czas temu, więc dokładnej ceny nie pamiętam.
A jak się czujesz po tych tabletkach?
Kupiłam u Burchacińskiego koło sanmedu za 39 zł, także jeszcze taniej, o kwiatach polskich też myślałam, tylko nie lubie tej apteki na traugutta bo kiepsko tam z parkingiem:/
Dominika napisał/a:
Choć było to jakiś czas temu, więc dokładnej ceny nie pamiętam.
A jak się czujesz po tych tabletkach?
Czuje się w normalnie, poprzednio po novinette też się czułam normalnie, zmieniłam bo po około roku spadło mi libido I może trochę się bardziej humorzasta zrobiłam, choć wcześniej też tak miałam Teraz czekam na poprawę z libido. Jestem w trakcie pierszego opakowania Qlairy i jedyne co mnie zdenerwowało to że po tygodniu ich brania dostałam okres, a za tydzień kończe opakowanie i ciekawe czy dostane normalnie, czy tak jak w ulotce nie dostane.. Ale to objawy zupełnie jak z ulotki?
A Ty też jej bierzesz? I jak Twój organizm reaguje?
Dziewczyny gdzie w Wieluniu można kupic kosmetyki firmy Paese??Można w ogóle je u nas kupić??Jestem zainteresowana pudrem z ich firmy, ale kurcze nie mam pojęcia gdzie te kosmetyki można zobaczyć??
Dziewczyny gdzie w Wieluniu można kupic kosmetyki firmy Paese??Można w ogóle je u nas kupić??Jestem zainteresowana pudrem z ich firmy, ale kurcze nie mam pojęcia gdzie te kosmetyki można zobaczyć??
kiedyś widziałam je w drogerii na placu legionów (Jasmin bodajże). Jednak czy teraz są to nie mam pojęcia
Hello dziewczyny, zwracam się do was z prośbą o pomoc/radę w sprawie zasłon Szukam sklepu z dużym wyborem zasłon, byłam w sklepie na rogu Biedala, ale nie zrobił na mnie większego wrażenia. Może któraś z was się orentuję gdzie można spotkać coś fajnego ?
Szukam zasłon do sypialni, w kolorze fioletowym, nie muszą być kryjące bo mam rolety, mają mieć charakter typowo dekoracyjny
ja to zawsze na allegro u dobrych sprzedawcow kupuje sprawdz na komentarze, bo jesli rozni sie np. kolorem w realu to napewno ktos o tym napisze... ja tak robie... jak same pozytywy to wtedy wiem ze wszsytko bedzie ok... poza tym duzy wybor no i wszystko do domu przychodzi dla mnie leniucha to mega +
Na końcu ul, Śląskiej, poczatek 3 Maja duży wybór, ciekawe wzory, kolorowe zasłony w sprzedaży , charakterystyczny dach ma ten budynek
Jutro własnie planuję się tam wybrać:)
sandrahaha napisał/a:
ja to zawsze na allegro u dobrych sprzedawcow kupuje sprawdz na komentarze, bo jesli rozni sie np. kolorem w realu to napewno ktos o tym napisze... ja tak robie... jak same pozytywy to wtedy wiem ze wszsytko bedzie ok... poza tym duzy wybor no i wszystko do domu przychodzi dla mnie leniucha to mega +
Ja też znalazłam w sklepie internetowym idealne zasłony, ale cena 200 zł za 130x260 a ja potrzebuje dwie takie, to 400 zł mnie trochę przerażą. A na allegro nie widzę wzoru, który by mnie satysfakcjonował
Jest jeszcze jeden sklep z firanami, tylko zadużego wyboru zasłon nie ma. Róg Ulic Sieradzkiej i Sucherskiego, koło Pizzerii, ale ode mnie ten sklep zdobył negatywną
Opinię i nie polecam usług Agnieszki.
Dziewczyny czy wiecie może gdzie mogę znaleźć takie bandamki?
Widziałam w tym sklepie z guzikami i takimi tam na Barycz, cena 10 zł, a na allegro są ok 3 zł tyle, ze z przesyłką i tak bym zapłaciła jakieś 10 i w dodatku w tym sklepie na Barycz była tylko jedna, więc żaden wybór. Ogólnie nie jest to duża cena, ale przecież może można gdzieś je taniej kupić gdzie będzie większy wybór?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum