Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2012-01-02, 10:49
lewy1957 napisał/a:
byłem na Placu od kilku lat, ale ten był najsłabszy. Nudny i krótki.
Ale przecież o tym uprzedzano już od jakiegoś czasu, że impreza w plenerze będzie okrojona do maximum, więc o co chodzi?
lewy1957 napisał/a:
Ach te życzenia i picie alkoholu na scenie. Brawo panie burmistrzu.
Mógłbyś rozwinąć tę kwestię. O jaki alkohol chodzi i co było nie tak z tymi życzeniami. Mnie tam nie było, więc chciałbym coś więcej wiedzieć na temat, o którym piszesz.
A jeśli miałoby chodzić tylko o szampana, to radzę się więcej nie ośmieszać
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Hej, hej kolego że co Radio ZW to wiocha według Ciebie? Nawet się nie kompromituj bo to według mnie najlepsze radio jakie może być życzenia można posłać i takie tam pierdoły różne konkursy te na fejsie całkiem bezpłatne, a mużyka jaka tam leci jest głównie ustalana przez słuchaczy i to właśnie stwarza świetny klimat w radiu. Jeśli uważasz że poprowadzisz radio lepiej to się zgłoś do nich strzelisz buraka przed mikrofonem i tyle.
Szczeże to też nie lubię tego radia... Raz na ruski rok jak ktoś wyśle pozdrowienia i mnie o tym poinformuje to włączam to radio odsłucham pozdrowien dla mnie i przełączam na inne radio chyba prowadzący mnie drażnią Gdzieś tutaj ktoś podał wyniki słuchałności kiedyś i nawet radio maryja miało więcej słuchaczy Hehe. Ogólnie to radio kojarzy mi się z disco polo i tymi durnymi pozdrowieniami no ale panowie kto co lubi :p
a jeśli chodzi o sylwester to w tamym roku byłam na placu kilka minut nie było źle a w tym roku podobno było też nawet nawet tylko za krótko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum