Wysłany: 2012-01-26, 21:56 Usługi komputerowe w Wieluniu i okolicach
Witam Chciałbym zaoferować swoje usługi w :
-Naprawie komputerów
-Składaniu komputerów
-Pomocy w doborze komputera do jego zastosowań
-Optymalizacji i przyspieszaniu systemów
-pomocy w zamawianiu produktów przez internet
-Naprawie i instalacji systemów
Mogę założyć stronę lub forum internetowe może to być na płatnej lub darmowej domenie.
Niestety faktury nie wchodzą w grę ponieważ nie jestem pełnoletni lecz gdy widzę ceny w Wieluniu komputerów lub podzespołów krew mnie zalewa.
Ostatnio zmieniony przez Simon24121 2012-01-27, 18:06, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2012-01-27, 18:39
Simon24121 napisał/a:
Nie nie gotowy język strony np Mybb php by przemo php fushion
skrypt, nie język jak coś. Nawiasem, jak ktoś oferuje wykonanie czegoś takiego, dobrze by było żeby chociaż umiał nazwać rzeczy po imieniu.. wiem czepiam się, nie pierwszy i nie ostatni raz ;p
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-27, 20:31
Przecież założenie czegoś takiego to bułka z masłem. Wiem, bo sam wielokrotnie się tym zajmowałem. To ja chyba muszę dać też swoje ogłoszenie, bo jestem nawet zaawansowany o krok dalej, bo potrafię też zrobić stronkę w html + css wraz ze stworzeniem layoutu
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Ostatnio zmieniony przez Spooky 2012-01-27, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
ja wole zawsze strone praktyczna php przestarzale ? wydaje mi sie ze to forum jest oparte o phpbyprzemo . Dla wielu osob zakladanie stron www to czarna magia dlatego oferuje swoje uslugi chociarz wolalbym naprawiac system lub skladac komputery bo to robie najlepiej. A zeby niw byc goloslownym podam adres do swojego forum ktore zajelo mi 40 min www.romet-wielun.cba.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum