w bazie są same sterowniki , aplikacji do sterowników nie ma , i dlatego po instalacji systemu powinno sie zainstalować soft z plytki do danej płyty głównej ...
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-30, 12:04
Simon24121, a tak w ogóle to powinieneś na start załatwić sobie "opieke" informatyczną w paru firmach. Na użytkowniku domowym niewiele zarobisz. Zacznij od znajomych i ich firm...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2012-01-30, 19:19
nie konkurencji, ale jak chcesz opiekować się firmami Faktura wita. Ktoś chce sobie to zaksięgować w koszty, inaczej nie dasz rady wejść na ten rynek. A faktura = działalność i płacenie VATU, ZUSU i kupy innych rzeczy.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-30, 19:23
Ja wiem czym to grozi. Poza tym pisane było już wyżej.
A po cichu to ile będzie miał klientów 5 na rok? Bo jakiemuś koledze się komputer popsuje..
Może gdzies w firmie poszukuja takigo kogoś i by się zaczepił.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2011 Posty: 168 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Druga strona kabla
Wysłany: 2012-01-31, 16:44
Tak, ale trzeba znać też swoje ograniczenia, ja np jeśli absolutnie nie muszę, nie tykam się komputerów w księgowości. Tak jest po prostu lepiej dla wszystkich. Pomijając oczywiście to że gość co przychodzi do tych kompów niekiedy takie herezje gada (związane z inf) że ja wychodzę, bo tego słuchać nie chce, ale on się zna na czymś innym, więc się z nim staram nie kłócić, nie warto.
_________________ Będę wyjątkowy! wykonam skrypty js i php! Za rozsądną opłata ;p
Wysłany: 2012-01-31, 19:28
Po ponad 10 latach grzebania tego samego można się w końcu nauczyć. co trzeba robić. Mi tego nie mow co się robi bo dobrze wiem. czasem jednak przychodzi błąd prędkości- nieprzemyślenia swoich decyzji. I tu nie powiesz ,że do końca wszystko przewidzisz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum