Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-02-04, 10:27 Ledowe światła do jazdy dziennej , gdzie w EWI
Witam , tak jak w temacie , orientujecie się kto w Wieluniu profesjonalnie montuje takowe ??
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-02-05, 19:30
MAR-COM, nie nie ma daru do tego , zaraz bym coś zepsuł . Philips ma taki zestaw led day life 8 typowo pod ciężarówkę ale nie mogę go nigdzie ustrzelić .Poleć mi jakiegoś elektryka do którego mógłbym ciężarówką podjechać ??.
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Jak latasz przez Niemcownie to pamiętaj że BAG bardzo nie lubi zamontowanych dodatkowych światełek (ich przpisy wspominają coś o maksymalnie 6 punktach świetlnych). Jak założysz to napisz czy te światełka mają jakiś wpływ na spadek spalania.
Wysłany: 2012-02-09, 19:00
Vosiak napisał/a:
Jak latasz przez Niemcownie
Tylko po kraju latam , ale ciekawe historie słyszałem co się wyrabia . Dam znać jak założę .
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum