Ja chodziłam do Body Design na Wodnej, bardzo fajne zajęcia, prowadzący i sprzęty na wysokim poziomie. Drożej niż na fitnesach na salach gimnastycznych przy szkołach, ale jakość idzie w parze z ceną.
Ja również korzystałam z usług Body Design. Również polecam, przyjazna atmosfera i urozmaicone zajęcia Ostatnio przestałam tam chodzić ale zastanawiam się teraz nad zumbą tylko nie wiem czy jest to dostępne w Body Design bo nie mogę znaleźć takiej informacji Może ktoś wie?
Cześć, rozmawiałam ostatnio z kolegą, który otwiera fitness w Wieluniu. Trochę mi opowiedział o tym co robi. Cały klub ma posiadać w ofercie aerobik prowadzony przez cały tydzień ( podobno sama mogę wybrać na co w danym dniu idę ) i w ramach karnetu wejścia na saunę bez limitu. No i ma mieć solarium i kilka innych atrakcji ale nie pamiętam. Wszytko na 18 go stycznia nad eskulapem.
Zapytam jaką ma stronkę i wam podeślę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum