Wg mnie nie masz chyba za dużych możliwości. Pytanie jak stara jest ta stacyjka i co jest powodem usterki. Gdy ja miałem problemy ze stacyjką mechanik wysłał mnie do salonu po nową za 600 zł, jednak nie posłuchałem go, pojechałem na szrot i kupiłem za 40 zł używkę i działa już dwa lata. Problem tylko w tym, ze trzeba mieć dwa klucze - do stacyjki i do zamków.
Pomogła: 9 razy Wiek: 34 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2012-05-07, 21:20
Moja kolezanka ma w skodzie komplet trzech kluczy, kazdy do czego innego : D mozesz tez zrobic obejscie stacyjki za pare zlotych i odpalac z guziczka : >
Pomógł: 2 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Mar 2012 Posty: 329 Piwa: 19/2 Skąd: hamburg
Wysłany: 2012-05-08, 06:20
red, dzíeki za sugestie.
Coś jak obejście już mam - odpalam śrubokrętem . wolałbym naprawić a nie wymieniać (bo wtedy albo wymiana wszystkich zamków albo drugi klucz. Trzeba tez zakodowac nowy klucz - pestka immobilizera w kluczyku)
Pomogła: 9 razy Wiek: 34 Dołączyła: 23 Cze 2007 Posty: 846 Skąd: z gabinetu Gendo
Wysłany: 2012-05-08, 12:44
Ja, mam w golficjuszu obejscie stacyjki juz ze trzeci rok, z kluczyka nie kreci sie rozrusznik : d, pod kierownica mam specjalny guziczek do odpalania : D jeden kluczyk a przynajmniej jak ktos nie wie to go nie odpalli : D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum