Dziewczyny mam do was kolejne pytanie (tak to jest jak sie siedzi w pracy do 17 to nie ma jak wyskoczyć i samemu poszukać na mieście) Tym razem chodzi mi o farbe do tkanin, kupi się gdzieś w WLN? Zafarbowały mi białe spodenki w praniu, niczym nie moge wywabić bladej żółci, więc pomyślałam ze skoro nie będę znowu białe, to przefarbuje je na jakiś fajniejszy kolor
Szukam rękawiczek "z klapką" Takich niekoniecznie takich kolorowych, chodzi bardziej o fason. Gdyby nie fakt, że przydałyby mi się na jutro to bym zamówiła przez allegro. Ale może któraś widziała podobne w Wieluniu? Będę wdzięczna za podpowiedź gdzie ich szukać. Mam dziś całe pół godziny przed zamknięciem sklepów na szybki objazd miasta. Pomożecie ??
ja swoje w cropp kupowałam... Jutro będę w stolicy w galerii przed powrotem do Wielunia jakbyś chciała to mogę gdzieś kupić
Byłam w czwartek w croppie na kaliskiej już nie mieli. W "bramie" też nie. jenusia, zamówię sobie ja na allegro. Zresztą robi się coraz cieplej, wiec nie długo wcale nie będą potrzebne.
Hej Potrzebuje szybko kupić dwuczęściowy kostium kąpielowy, a niestety nie jest to odpowiednia pora roku na takie zakupy więc nie wiem gdzie szukać.. Byłam już w tym sklepie z bielizną na Zamenhofa i w Atlanticu, ale bardzo maly wybor i nie kupilam może ktoś wie gdzie mogę jeszcze zajrzeć jutro to południa?
Hej Potrzebuje szybko kupić dwuczęściowy kostium kąpielowy, a niestety nie jest to odpowiednia pora roku na takie zakupy więc nie wiem gdzie szukać.. Byłam już w tym sklepie z bielizną na Zamenhofa i w Atlanticu, ale bardzo maly wybor i nie kupilam może ktoś wie gdzie mogę jeszcze zajrzeć jutro to południa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum