Kochani mam do wszystkich WAS mega wielką prośbę, w Wieluniu mamy pewnego Szamana, Marcina Marciniaka który ma szansę prowadzić program w ESKA TV i nadaje się to tego jak nikt inny!
Moja prośba, GŁOSUJEMY, ZAPRASZAMY DO WYDARZENIA ZNAJOMYCH, ZACHĘCAMY ICH DO GŁOSOWANIAAAAA
Pod filmikiem klikamy : JEST SUPER:) GŁOSOWAĆ MOŻNA CODZIENNIE( Można oddawać 1 głos każdego dnia więc każdy moze oddać 3 głosy:)
Zapraszajcie znajomych do wydarzenia.
PAMIĘTAJCIE, ŻE GŁOSUJEMY POD FILMIKIEM. ALE NIE ZASZKODZI KLIKNĄĆ TEŻ "LUBIĘ TO" PO PRAWEJ STRONIE, NA WYSOKOŚCI MATERIAŁU WIDEO. KAŻDEGO DNIA JEDEN GŁOSIOR i TU i TU JESTEM WAM BARDZO WDZIĘCZNY!!!!
Ode mnie poszło już wcześniej
Mimo, że Marcina bardzo lubię, to jednak zapoznałem się z innymi materiałami, żeby mieć czyste sumienie I MAM CZYSTE SUMIENIE!
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2012-07-03, 21:21
Poszedł głos.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2012-07-05, 13:57
Codziennie można głosować a wręcz trzeba!
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2012-07-05, 21:43
ostatnie godziny...
Wysłany: 2012-07-06, 05:01
Wygrał, ale pierwszy etap.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum