ja ostatnio rozwijam swoje talenty kulinarne, bo niestety mamusia mi juz nie gotuje, teraz mieszkam sama i sama musze sobie pichcic ale z głodna nie chodze, wręcz przeciwnie chyba mi przybylo pare kilo
Ja to umiem dużo...;P Umiem zupke ugotowac np. pomidorówke Umiem upychcić np. kotlet schabowy z frytkami i i i .....wiele iinnych:P A herbatke też dobrą robie - wszyscy mi to mówią
podziwiam !!
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
hehehe nie chcę aby to zabrzmiało tak z góry i w ogóle wiesz że jestem bardzo starsza tylko, że jak miałam 13 lat to tylko eksperymentowałam a pomidorową to z pakiecika potrafiłam więc fajnie, że masz takie zdolności !! hehehe
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Ostatnio zmieniony przez Angel 2006-04-14, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-14, 22:36
Angel napisał/a:
hehehe nie chcę aby to zabrzmiało tak z góry i w ogóle wiesz że jestem bardzo strarsza tylko, że jak miałam 13 lat to tylko eksperymentowałam a pomidorową to z pakiecika potrafiłam więc fajnie, że masz takie zdolności !! hehehe
hehe ja eksperymenty w kuchni robiłam w mieku 11 lat A teraz to tylko takie tam gotowanie żadne zdolności
doskonale wiesz co miałam na myśli, a jak szybko piszę tak się czasem zdarza, wiesz o tym bardzo dobrze
Misiaczki- nie odbiegajcie za bardzo od tematu.... (nie zawsze mam czas, żeby przeczytac kazdy, dlatego nie chce tez dostac po uszach, że zaniedbuje dział)
Ja moge sie pochwalic moja jajecznica
Usmazyłam na patelni pokrojona cebulke w kostke (nie lubie cebuli);-)
do tego dodałam pokrojona wedlinke & pomidorka *tez pokojony
no i starty zółty serek + 2 jajka wyszło mniam... - to była moja pierwsza w zyciu prawdziwa jajecznica
Pomogła: 2 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-04-25, 20:28
Najlepszą na świecie jajecznice robi moja Psióła Amanda Kocham jej jajecznioce jesc -ale niestety nie chce mi przepisu dac
[ Dodano: 2006-04-25, 12:28 ]
Najlepszą na świecie jajecznice robi moja Psióła Amanda Kocham jej jajecznice jesc -ale niestety nie chce mi przepisu dac
No i nadeszla wielka chwila, moja szefowa poprosila mnie o przygotowanie czegos typowo "Polskiego"!!!! aaaaa ratujcie! Co mozn zrobic szybko i latwo? Prosze o kompletne przepisy
No i nadeszla wielka chwila, moja szefowa poprosila mnie o przygotowanie czegos typowo "Polskiego"!!!! aaaaa ratujcie! Co mozn zrobic szybko i latwo? Prosze o kompletne przepisy
Kluski śląskie, schabowego, pierogi, placki ziemniaczane, kwaśnica... to tyle co mi przyszło do głowy z polskich dań
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum