Wysłany: 2012-10-25, 09:27 Zabawa: Co nas w nich denerwuje? (czyli mężczyźni o kobietac
Na forum mamy zarówno i panie i panów więc zaproponuję taką humorystyczną zabawę
Zasada jest zabawy jest prosta. Tworzymy listę rzeczy które denerwują nas(kobiet) w mężczyznach i odwrotnie.
Może ja zacznę:
Niedosłuch wybiórczy często zastępowany zaburzeniami pamięci
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Ostatnio zmieniony przez glizda 2012-10-26, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Denerwują mnie sytuacje kiedy kobieta podszywa się pod mężczyznę
glizda napisał/a:
Zasada jest zabawy jest prosta. Tworzymy listę rzeczy które denerwują nas(mężczyzn) w kobietach.
Może ja zacznę:
(...)
Poprawiłam już
Zabawę podpatrzyłam na innym forum, która cieszyła się niezłym powodzeniem tam zaczynający zabawę był mężczyzną a że czasem człek leniwy to skopiowałam i wkleiłam tu.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 02 Sty 2012 Posty: 262 Piwa: 22/16 Skąd: z okolic Wielunia
Wysłany: 2012-10-26, 10:38
1. Wymądrzanie się tak jakby to on wszystko wiedział najlepiej i jakbym ja była małym dzieckiem, które nic nie wie i nie rozumie.
2. Wyolbrzymianie w trakcie choroby - dopadło go zwykłe przeziębienie, a minę ma taką jakby miał umierać.
3. Brak umiejętności przyjmowania rad, konstruktywnych uwag - mężczyźni zazwyczaj to nazywają "gderaniem".
_________________ Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
Pomógł: 22 razy Wiek: 38 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 2051 Piwa: 9/14 Skąd: Chotów
Wysłany: 2012-10-26, 14:20
1. Bardzo często spotykany, całkowity brak orientacji w terenie.
2. Bardzo często spotykany, całkowity brak zrozumienia bólu, kiedy dostanie się w męskość (sic!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum