Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-31, 20:03
widze ze gdzie napisze posta tam zawsze sie dopinasz wiec kto tu chce pokazac kto jest lepszy. Ja pisze normalnie.Nie pracuje aktualnie więc moge pisać. Naprawde tak nie masz co robic, ze od rana do wieczora sleczysz na forum i dowalasz. Zajety i zapracowany czlowiek nie ma czasu na takie bzdety. A ja sobie nie dam dobrze o tym wiesz. Nie mam nic do roboty to moge caly czas odbijac pingponga. kto pierwszy. Ja nie musze nikomu nic udowadniac co umiem. Bo cos umiem. Popatrz sobie na dole http://dug.net.pl/o_nas/ . Cos trzeba umieć aby tam sie dostać.
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-01-31, 21:39
akcja dzieje sie od jakiegos czasu, a że jestem cierpliwy to czekałem kiedy sie skończy. I w sumie przyjąłem taktryke walcz z kims jego bronią i to samo zacząlem robić Tobie co mi TY.
Oczywiście podzielam zasade starą chińską taktyke prowadzenia wojen " chcesz pkoju szykuj się do wojny".
Więc albo kończysz sie bawić i ja też albo bawimy się tak dalej. Umiesz to co umiesz i ja umiem to co umiem i oboje wiemy ze nie wiemy i nie umiemy tego co umie ta druga osoba.
Wieć jak tam chcesz .
Wysłany: 2012-04-25, 09:20
Jak będzesz kupował drukarke nie kieruj się jej ceną, a raczej cenami tuszy do niej. Po zużyciu tunera potem dochodzi się do wniosku , że sam tuner kosztuje więcej niż drukarka nowa.... Z tym, że w drukarkach nigdy tuner nie jest do pełna nabity. Wybór należy do Ciebie
W takim razie, gdzie mozna naprawic drukarke? Z tego co wiem, zapchana jest dysza z czarnym tuszem, podobno mozna to zrobic samemu, ale wolabym dac komus kto sie na tym zna. Prosze o odpowiedz.
Pozdarwiam
Ostatnio zmieniony przez 1qaz2wsx 2012-04-25, 10:28, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-04-25, 10:15
Właśnie ostatnio dotarła do mnie oferta LEXMARKa na drukarki atramentowe z tuszami 105XL(czarny) - 510 str za 17zł (brutto) - ktoś ma drukarkę z tymi tuszami i ma jakieś opinie o nich?
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Drukarka juz naprawiona, przeszukalem internet i sie udalo, wszystko bylo opisane co zrobic:P Jednak internet to bardzo,ale to bardzo pozyteczna rzecz.Tylko czasami trzeba wiedziec jak z niej korzystac...
Pozdrawiam
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2012-04-28, 14:52
1qaz2wsx napisał/a:
Drukarka juz naprawiona, przeszukalem internet i sie udalo, wszystko bylo opisane co zrobic:P Jednak internet to bardzo,ale to bardzo pozyteczna rzecz.Tylko czasami trzeba wiedziec jak z niej korzystac...
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 427 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2012-11-08, 14:05
Czy ktoś orientuje się, gdzie mogę w Wieluniu za uczciwą cenę zdiagnozować, co się stało laptopowi? Po prostu przestał się uruchamiać, podejrzewam, że to coś z płytą główną. Może ktoś z forum mógłby pomóc?
_________________ Conversations don't get any better as you get older
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum