Witam,
planuje sprzedac/zezlomowac corse b (95r). Samochod zostal uszkodzony po uderzeniu w kraweznik. Dwie prawe felgi lekko zdeformowane, male wgniecenie przy prawym przednim nadkolu, rozregulowana zbieznosc. Auto ogolnie na chodzie, ale z uwagi na koszty i wartosc pojazdu nie oplaca mi sie inwestowac w naprawe. Moje pytanie - na ktorym zlomowisku, skupie dostalbym za nie najwieksza kwote ? Zdaje sobie sprawe, ze beda to male pieniadze, ale nigdy nie mialem stycznosci z podobnym tematem i jestem ciekaw waszej opinii.
Na rynku stoi facet który skupuje auta do złomowania. Trudno nie zauważyć, samochód z wymalowaną informacją stoi między jedną częścią rynku a drugą, tam gdzie można kupić miotły i kosze wiklinowe;)
_________________ Chcialbym byc pewniakiem jak ty
Ale wole miec zlote serce
Na rynku stoi facet który skupuje auta do złomowania. Trudno nie zauważyć, samochód z wymalowaną informacją stoi między jedną częścią rynku a drugą, tam gdzie można kupić miotły i kosze wiklinowe;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum