Jak to jest foto-story to jeszcze chmurek z wypowiedziami mi brakuje Ale ogólnie bardzo fajne to jest
edulka [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-07, 17:24
hi hi jakbym widziała mojego Bosmanka, tylko jest biały (też bokser).Włazi małej do łóżeczka a najchętniej wtedy kiedy ona śpi. Bokserki to straszne pieszczochy i uwielbiają dzieci...
Na czwartym zdjęciu wygląda jakby chciał je zjeść hehehehe słodka parka nie ma co !! Dziecko takie rozkoszne,a piesek wydaje się aksamitny! Moje uznanie !
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-04-17, 16:18
Ślicznie
Ale prawdępowiedziawszy troszkę bym się bał oddać maluszka w łapy takiego dużego piesia. Pewnie przyjazna bestia, ale mimo wszystko to zwierze i nigdy nic nie wiadomo.
Ale wyszło cudnie. Maleństwo chyba było zadowolone a i piesio wczół się w rolę opiekuna
Syla W trakcie przeprowadzki do Wielunia SuperStar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum