Ostatnio kupiłem 2,5 calowy dysk ADATA NH13 1 TB USB 3.0 (zupełnie kompatybilny z USB 2.0).
Poza dużą prędkością dysk charakteryzuje się wyjątkowym wykonaniem ze szczotkowanego aluminium oraz gładkiego tworzywa sztucznego.
Ogólnie oceniam jako dobry, choć ma jedną wadę - w zestawie za krótki kabel połączeniowy (zawsze można dokupić dłuższy).
Akurat to się powinno traktować jako zaletę Niejednokrotnie obudowy na dłuższym kablu nie wydalają prądowo, gdy np. podłączy się taki dysk na przedni panel w obudowie PC.
torrent2, nie sugeruj się firmą, a długością gwarancji. W środku i tak będzie dysk jednego z 3 producentów No i szukaj takiej pary, żeby zarówno dysk jak i obudowa były w aktualnym standardzie - SATA 6Gbit, USB 3.0. Zakładam, że interesują Cię tylko dyski w formacie 2,5".
Akurat to się powinno traktować jako zaletę Niejednokrotnie obudowy na dłuższym kablu nie wydalają prądowo, gdy np. podłączy się taki dysk na przedni panel w obudowie PC.
Zgadza się, ale na krótkim kablu podłączenie dysku do TV stanowi już problem.
Basia, aż za bardzo..
Ja niestety miałam bardzo nie miłe wrażenie, zaniosłam do szewca na rozbicie i jak się okazało rozbił, ale nagle lewy but wrócił do mnie w stanie w którym nie dało się chodzić. Nie wiem jak fachowo to nazwać, ale był "pokrzywiony". Tak że noga się cała wykrzywiała.
Pierwszy i ostatni raz zaniosłam buty na rozbicie do szewca.
Basia, aż za bardzo..
Ja niestety miałam bardzo nie miłe wrażenie, zaniosłam do szewca na rozbicie i jak się okazało rozbił, ale nagle lewy but wrócił do mnie w stanie w którym nie dało się chodzić. Nie wiem jak fachowo to nazwać, ale był "pokrzywiony". Tak że noga się cała wykrzywiała.
wielunianka1992, a u którego to było, żebym też się nie nacięła. Bo ja niestety muszę je komuś oddać do rozbicia, bo nie daje rady rozbić ich nosząc Wiec albo zaryzykuje u szewca, albo buty będą leżeć
Basia, aż za bardzo..
wielunianka1992, a u którego to było, żebym też się nie nacięła. Bo ja niestety muszę je komuś oddać do rozbicia, bo nie daje rady rozbić ich nosząc Wiec albo zaryzykuje u szewca, albo buty będą leżeć
Byłam u tego na ulicy Mokrej, tam za stają Orlenu.
Spróbuje u tego na przeciwko Rzemiosła, opinie ma dobre
Ja do tego szewca zawsze noszę butki, fleki robi bardzo dobrze, jeśli chodzi o rozbijanie butów to nie wiem gdyż osobiście nie dawałam. Moja kuzynka chciała kiedyś u niego rozbić półbuty ale jej odradził, gdyż mogłyby rozejść się na szwach ( miały przeszycia). Więc myślę że to fachowiec jest.
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Czy orientuje się ktoś z forumowiczów, który szewc skutecznie rozbija buty? Konkretnie damskie czółenka.
W sklepach obuwniczych, tam gdzie mają specjalne preparaty, są też preparaty do rozciągania butów, np. w piance.
W Wieluniu w Gold Boot (dawne ccc) dostaniesz cos takiego.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 257 Piwa: 38/19 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-04-28, 09:08
Potrzebuję wąż ssawny o średnicy 250 mm (zdjęcia poglądowe poniżej). Ważne aby był zbrojony, kolor nieistotny, sprężysty (ściśliwy). Gdzie mogę w Wieluniu kupić coś takiego. Długości handlowe są w 10 metrach. Ja potrzebuję około 1 m.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum