Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-05-17, 10:40
Auto też kupujesz zawsze nowe żeby mieć pewność, ze nic się nie będzie z nim działo? A cóż takiego może się stać z fotelikiem, który był używany przez kilka miesięcy?
Gratuluje podejścia do tematu. Zazwyczaj rodzice zwracają dużą uwagę na bezpieczeństwo swojego maluszka... A fotelik choćby może mieć uszkodzoną skorupę, być powypadkowy itd.
co powoduje że nie zapewnia bezpieczeństwa dziecku podczas podróży (nie koniecznie nowym samochodem)
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-05-17, 10:57
Dlatego dałam ogłoszenie tutaj a nie kupuje np. z allegro, gdzie nie mam możliwości obejrzenia czy dotknięcia.
Mam nadzieję, ze twoje dziecko jeździ nowiutkim samochodem, bo różnie może być i najlepszy fotelik nie pomoże....
Proponuję odczepić się od mojego tematu i przenieść na inny
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2013-05-17, 10:58
Krzys nie przesadzaj. Wiekszosc fotelikow po prostu nie jest przydatna, bo dzieci z nich wyrastają. Edzia, rozumiem, że chcesz nosidełko 0-13 a nie fotelik, tak?
Nie zamierzam się czepiać, bo każdy robi jak uważa. Z przesadzaniem dodam jeszcze że np plastiki w fotelikach mają średnią żywotność ok 5 lat a później ulegają pogorszeniu. Tak jak mi doradzacie, odczepiam się od tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum