Wysłany: 2011-12-07, 17:17
Syn Mariana napisał/a:
dawid napisał/a:
A ja sie troszkę rozczarowałem. W nowym lokalu in plus, jednak jedzenie nie takie jak kiedyś, niby duzo, niby czysto, ale bez smaku, bez przypraw, bezpłciowe....
pisałem- nie ma Azjaty nie ma dobrej wschodniej kuchni...
takie jest też moje zdanie - zdecydowanie najgorsze jedzenie jakie jadłem w barze orientalnym. Zamówiłem "owoce morza" a dostałem "warzywa morza" Wyglądało to bardzo mizernie - tak jakby kucharz posprzątał resztki dwóch małych kalmarów, jednej krewetki i kilku małż ze stołu i takie mikroskopijne cząstki wrzucił do mojej porcji !!!:( Sorka ale zachwyty dobrym jedzeniem są dla mnie nieuzasadnione ...
czy wiecie moze czy bar na warszawskiej jest czynny. byla kartka ze od 8 stycznia bedzie czynny ale jak kiedys bylam po 8 stycznia to byl zamkniety... a telefon wylaczony.... ktos cos wie??
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2013-01-24, 21:20
Jest gdzieś aktualna ulotka?
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum