edittt*** co Twój wpis wnosi do tematu??
i Ty mnie ostrzegasz za nabjanie postów. śmiech
Kto prowokuje? Ja? Jak zwrócenie uwagi przez moderatora (a do tego ta funkcja służy), podpartej regulaminem - traktujesz jako prowokacja - no to nie mam więcej pytań.
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2013-09-06, 17:22
Bardzo dziwne uzasadnienie nadania mi ostrzeżenia w temacie ,,skojarzenia,, . Gdy tymczasem w temacie ,,skrajna prawica /nacjonalizm/neonazizm , użytkownik używa przekleństwa jakoś ostrzeżenia nie dostał ,w innych tematach też jest nie lepiej . No cóż są równi i równiejsi .To tyle od mnie .
Ostatnio zmieniony przez Roj 2013-09-07, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
Roj, dostałeś ostrzeżenie po dwukrotnym skasowaniu tego samego posta, który nie miał na celu pociągnięcie zabawy dalej, tylko sprowokowania kogoś hasłem kibol. Najlepiej użalać się na administrację, nie przyznając się samemu do tego, co się zrobiło.
Wysłany: 2013-09-07, 19:57
Ferbik , a dlaczego nie było upomnienia , tylko od razu ostrzeżenie ? Bardzo nie zrozumiała ta twoja odpowiedż
Nawet jeśli nie dostałeś maila z informacją o ostrzeżeniu, to na pewno dostałeś maila o usunięciu posta i powodzie jego usunięcia. Sprawdziłem osobiście - działa.
Wysłany: 2013-09-10, 16:57
hajen napisał/a:
Z tego, co widać, to nawet jakbyś dostał ostrzeżenie, to i tak byś nie przeczytał.
A skąd wiesz ?
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2013-09-10, 18:07
Ferbik ,,o ostrzeżeniu dostałem , a o usunięciu posta i upomnienie nie dostałem . W twojej pierwszej odpowiedzi na moje pierwsze zapytanie pisze co innego , albo ja inaczej go interpretuje .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum