Pomogła: 2 razy Wiek: 35 Dołączyła: 04 Cze 2013 Posty: 183 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-10-30, 18:02 Gdzie mogę naprawić fleki w butach?
Mam takie pytanko, jako że nie znam jeszcze za dobrze Wielunia, to chciałabym się dowiedzieć gdzie mogę naprawić fleki w obcasach w moich zimowych butach?
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2013-10-30, 18:10
Naprzeciwko rzemiosła na ul. Targowej jest szewc.
Ostatnio zmieniony przez Gregg Sparrow 2013-10-30, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-10-30, 18:11
Pewnie u szewca A taki np. jest na ul. Targowej. Zaś na ul. Różanej możesz pokusić się o kupno fleczków (bardzo duży wybór, a jak nie to sprowadzą, tylko dla pewności weź stary) i zleć naprawę partnerowi
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-10-30, 19:26
miko 005 napisał/a:
zleć naprawę partnerowi
i w każdym takim przypadku (czyt. jak żona zleci mi naprawę obuwia) udaję sie do zakładu szewskiego przy ul Mokrej (za stacja ORLEN przy Sieradzkiej która aktualnie jest w przebudowie)
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Na Krakowskim Przedmieściu też jest szewc. Wymiana fleków 10zł (w tym fleki). Tylko nie pamiętam dokładnie czy ta dyszka tyczy się jednej sztuki czy pary.
Na Krakowskim Przedmieściu też jest szewc. Wymiana fleków 10zł (w tym fleki). Tylko nie pamiętam dokładnie czy ta dyszka tyczy się jednej sztuki czy pary.
jak idziesz od krakowskiego przedmiescia i skecasz w targowa to pierwsze lub drugie drzwi po prawej stronie ulicy... pisze szewc... maja dobre fleki... tylko mow ze chcesz takie ,,mocniejsze''. kilka groszy drozsze a o niebo lepsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum