Pomógł: 9 razy Wiek: 37 Dołączył: 29 Sie 2012 Posty: 110 Piwa: 5/8 Skąd: Praszka/Krzepice
Wysłany: 2013-09-24, 14:54
Maciej napisał/a:
Słuchajcie non stop resetuje mi się zegar i data w komputerze , jaka może być przyczyna ?? . Dusiu , Andrzej jakieś pomysły ? .
Masz nawigację w samochodzie? Z tego co się orientuję to BMW i Renault korzystają z nawi firmy Carminat. W Renault przyczyną takich objawów jest uszkodzona antena od GPS. Sprawdź czy wskazuje Ci prawidłową pozycję.
Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 10 Gru 2006 Posty: 53 Otrzymał 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-09-24, 17:58
gtrzec napisał/a:
Maciej napisał/a:
Słuchajcie non stop resetuje mi się zegar i data w komputerze , jaka może być przyczyna ?? . Dusiu , Andrzej jakieś pomysły ? .
Masz nawigację w samochodzie? Z tego co się orientuję to BMW i Renault korzystają z nawi firmy Carminat. W Renault przyczyną takich objawów jest uszkodzona antena od GPS. Sprawdź czy wskazuje Ci prawidłową pozycję.
Witaj ja bym obstawiał ,że IBS wariuje
_________________ Set me free
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-09-25, 06:50
Słuchajcie , jest możliwe żeby winowajcą był już bardzo słaby akumulator ?? . Na forum poświęconym marce wyczytałem taką możliwość . Niestety praktycznie nie jeżdżę osobówką , małżonka twierdzi że kilka razy pojawiła się niby taka skrzynka (może aku) na wyświetlaczu . Wszystkie płyny w normie .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2013-09-26, 07:16
dusiu napisał/a:
moze byc. podjedz w minute sprawdzimy jego sprawnosc.
Ok , odezwę się w przyszłym tygodniu .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2013-11-03, 19:19
Słuchajcie ktoś fruwa na grafitowych felach ?? , chciałbym przyłożyć jak pasują w realu kolorystycznie .
Antoine de Saint-Exupery
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 195 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-03-17, 17:19
Wczoraj około godz 21 kierowca BMW przeleciał skrzyżowanie śląskiej z kopernika zatrzymując się przy parku Pileckiego, na dachu. Nie wnikam jaką prędkością jechał, bo pewnie z dużą. Kilka minut wcześniej spotkałem to samo BMW jak wyrywało kostkę przy Inter Marche.
A teraz do sedna, ktoś z forumowiczów wytłumaczy mi jak można być takim kretynem? Jak można jechać tak szybko żeby zatrzymać się w parku w dodatku na dachu samochodu? Pomyślcie tylko co byłoby gdyby akurat w tym momencie ktoś szedł chodnikiem. Jak w ogóle takim idiotom daje się prawo jazdy? Przecież to śmierć na drodze.
Może to, że jechali BMW to czysty przypadek, choć wydaje mi się, że niektórzy uważają, że BMW zwalnia od myślenia.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2014-03-17, 18:02
Jack_Black, niektórym się wydaje że jak mają tylny napęd i "podriftują" na placu to wejdą w każdy zakręt z każdą prędkością i wyjdą z niego cało. BMW zostało chyba jednym z niewielu aut dostępnych na rynku z tylnym napędem stąd większość takich drifterów w starych beemkach.
Wysłany: 2014-03-18, 00:33
Jack_Black napisał/a:
Wczoraj około godz 21 kierowca BMW przeleciał skrzyżowanie śląskiej z kopernika zatrzymując się przy parku Pileckiego, na dachu. Nie wnikam jaką prędkością jechał, bo pewnie z dużą. Kilka minut wcześniej spotkałem to samo BMW jak wyrywało kostkę przy Inter Marche.
A teraz do sedna, ktoś z forumowiczów wytłumaczy mi jak można być takim kretynem? Jak można jechać tak szybko żeby zatrzymać się w parku w dodatku na dachu samochodu? Pomyślcie tylko co byłoby gdyby akurat w tym momencie ktoś szedł chodnikiem. Jak w ogóle takim idiotom daje się prawo jazdy? Przecież to śmierć na drodze.
Może to, że jechali BMW to czysty przypadek, choć wydaje mi się, że niektórzy uważają, że BMW zwalnia od myślenia.
Jeśli masz profil na twarzoksiążce to zajrzyj na wieluńskie spotted... nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Szkoda, jedynie samej marki i jej wizerunku.
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 195 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-03-18, 13:09
FXX napisał/a:
Jeśli masz profil na twarzoksiążce to zajrzyj na wieluńskie spotted... nie wiem czy się śmiać czy płakać...
Zajrzałem, dzięki. Tylu debili na raz w życiu nie czytałem
Choć widzę w tym jeden plus, znamy z imienia i nazwiska osoby o niższym poziomie inteligencji.
Wysłany: 2014-03-18, 16:00
Swoją drogą, ktoś mnie uświadomi o co chodzi z tymi spotkaniami "na starostwie"?
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2014-03-18, 16:54
Z tego co słyszałem przesiaduje tam "śmietanka towarzyska" wiejskiego... tfu... wieluńskiego tuningu. To ci co driftują swoimi wypasionymi furami pod Intermarche.
Będę zmuszony przez niektórych niedojrzałych emocjonalnie "detektywów" z tamtego wątku (spotted) założyć sprawę na policję o posądzanie mnie, że jestem osobą kryjącą się pod nickiem Dziodzio Pierdziodzio, co wiąże się dalej z paroma wpisami z groźbami karalnymi pod adresem tej osoby. Jeszcze raz wyjaśniam, że nie jestem tą osobą i nie boję się biegac po sądach, a jak ktoś chciał sobie narobić smrodu w papierach, to na własne życzenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum