Wysłany: 2006-07-08, 15:11 Jaki operator internetowy jest dostępny w gminie pątnów
Jaki operator internetowy jest dostępny w gminie pątnów
Chcę założyć internet w mojej kwaterze głównej w Pątnowie ale jaki internet tam można założyć wogule w ogóle Radiowy?? czy przez kabel telekomunikacji SA lub ziemi wieluńskiej może inne proszę o podanie linków z ofertami
Pozdrawiam
Proszę zwracać uwagę na błędy ortograficzne jak i stylistyczne.
Jaro
_________________ TREMBOWLA
Człowiek mądry nadaje sobie kształt głupiec żyje po to, aby umrzeć.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2006-07-08, 17:48
Ja mam z sieradzkiej LIMAK i nie narzekam , możesz tam albo zadzwonić albo pójść to napewno więcej się dowiesz.Nie wiem czy masz telefon bo do Neostrady musisz mieć,ja chciałam to niestety nie było takich możliwości i to w Wieluniu,dlatego mam radiówkę.Wiem że zakłada też TZG przy pl.Legionów oraz
http://www.sat-net.end.pl/ .Cenowo też z radiowych lepiej wypada Limak no ale sam musisz wybrać bo oskarżą mnie o reklamowanie
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2006-07-08, 19:37
Ferbik, kiedyś mieliśmy z netem sporo problemów ,ale dlatego że to też były początki Limaka.Cały czas ulepszał , dokupywał , poprawiał i teraz jest naprawdę dobrze.Zresztą wiem ,że kupił coś lepszego więc wszystko przed nami.
Nie wiem jak jest u innych operatorów ale do Kamila piszę na gg ,
że coś jest nie tak i natychmiast sprawdza co się stało , wymienia kartę
czy antenę na mocniejszą.Jeśli chodzi o TZG to nasz sąsiad ma od nich i psioczy, nawet porównywaliśmy i nie zauważyłam by był lepszy.
No ale wcale nie wątpię że masz rację , to tylko zależy od odległości i położenia.
W końcu to radiówka...
falcomortale, widzę że pleciesz trzy po trzy. Po co w gminie serwer lub router, jak nawet w Wieluniu takiego nie ma. Wystarczy półka, w którą mogą Cię wpiąć i centralka cyfrowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum