Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 24 Sie 2005 Posty: 51 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-07, 10:54
Niestety to sprzęt służbowy a nie prywatny Ale jak będę kupował to chyba inny, ten którym robie ostatnio nie zawsze sie sprawdza w reporterce. A jeżeli chodzi o miejsce stania to kwestia jak kto sie ustawił i troche szczęścia.
No wlasnie banderolius ... mało brakowało bysmy się pozabijali tam kolo sceny... jeden wchodził na drugiego... co do mojego nowego nabytku to sie jeszcze zastanawiam pomiedzy canonem a nikonem ... wszystko zalezy od tego ile bede mial pieniazkow
Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 24 Sie 2005 Posty: 51 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-07, 16:22
Z tym pozabijaniem to może przesada , ale fakt, że często byliśmy w tych samych miejscach. Dobrze, że nie było tam ze 20 fotografujących.
[ Dodano: 2006-06-07, 23:09 ]
No i ostatnia chyba partia fotek. Tym razem mniej kolorów bo za dnia większość zrobiona, ale więcej znajomych twarzy z naszego grodu.
Nie bez przyczyny nie zamieszczam stachurskiego - wszyscy dziennikarz zostali wygonieni spod sceny po pierwszym utworze - TAAAAKAAA gwiazda z niego. Telewizji naszej kazał czekac na wywiad po koncercie a potem uciekł oznajmiając ustami menagera, ze ma chrypke i nie będzie wywiadu. Cóż nigdy nie przepadałem za tym kolesiem, teraz tym bardziej. Zrobiłem na nim dwa w miare fajne zdjęcia ale nie warto myśle go promować na tym forum.
1. Verba
2. Tadeusza nic nie rusza
3.
4. Tadeusza nic nie rusza. W tle Pilnik, który tym razem nie zdjął koszulki
Wiek: 42 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 103 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-06-08, 07:39
Niom niestety nie ściągłem koszulki, ale moze dlatego że scena była wysoka i z daleka nikt by nie widział mojej muskulatury a może po prostu zimno było hehehe, pozdrawiam, naprawde świetne fotki 666
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum