za Jaro i za Blinkiem... tzn. pierwsze zdjecie z pierwszej serii rewela... faktycznie niektóre przedobrzone w PSie (szczególnie 2, 5 i 8 z pierwszej serii - nie mówię, że są złe, ale "szaleństwo" PSa widać wyraźnie )
a jeśli chodzi o kadry to oprócz I.1 podobają mi się jeszcze I.2, I.4, I.5 i I.8 oraz II.4... ale ogólnie wszystkie fajne...
Drogi Ferbiku z wiesz jakie jest moje zdanie na temat tej sesji , ale podobają mi zdjęcia z numerami 3, 12, 13 i tylko tyle moge powiedzieć na ten temat
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2006-08-28, 21:30
całkiem całkiem się gra, się ma
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
Genialne miejsce na fotki, ktore oczywiscie wywoluja zachwyt w mych malo znajacych sie na fotografice oczach
- nawet gdybym chciala sie do czegos doczepic to nie moge, Ferbik jak zwykle potrafi zaczarowac.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Sty 2006 Posty: 235 Skąd: koniec świata
Wysłany: 2006-08-29, 20:17
Ferbik
jak zwykle nieprzeciętne spojrzenie na szarą rzeczywistość, profesjonalna technika i poetyka przedstawienia powalają postronnych i nie tylko obserwatorów. 4 klasyczne ujęcie. 8 dużo emocji. 12 super - prawie ideał w komplecie z 14 (chyba "supersze" ). Na 12ce trochę bardzej miękkie światło wolę. ("To sobie wól" pewnie powiesz, tak trzymaj).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum