Wysłany: 2006-08-31, 23:19 F1: Kubica najszybszy na torze Monza
Kierowca teamu BMW-Sauber Robert Kubica był najszybszy podczas środowego treningu na włoskim torze Monza.
Kubica uplasował się na pierwszej pozycji spośród dwudziestu trenujących kierowców. Tuż za nim znaleźli się Giancarlo Fisichella (Renault) i zwycięzca GP Turcji Felipe Massa (Ferrari).
Kolega Kubicy z teamu BMW Nick Heidfeld był ósmy. Polak testował aerodynamikę pojazdu, a Heidfeld testował opony przed zbliżającym się GP Włoch. Po południu obydwaj zajmowali się już sprawdzaniem opon.
oby tak dalej niech do końca przekona wszystkich, że potrafi się ścigać i wygrywać jeśli ma dobre zaplecze i zespół mu nie przeszkadza
a tak szczerze - życzę mu jak najlepiej, choć wcale łatwo nie będzie - co innego treningi, co ijnnego eliminacje (zobaczymy jak tam się spisze), a co innego główny start... ale punktowane miejsce jest jak najbardziej realne (tak jak było także w dwóch poprzednich wyścigach Polaka)
Marta - wiem jakie miejsca zajął w pierwszych dwóch swoich wyścigach miałem na myśli fakt, iż był bliski zajęcia punktowanego miejsca...
Cytat:
ale punktowane miejsce jest jak najbardziej realne (tak jak było także w sensie realne w dwóch poprzednich wyścigach Polaka)
poza tym zdanie to odnosiło się do całości mojej wypowiedzi - czyli miejsce punktowane jest realne, jeśli znów nie nawali zespoł (czyt. mechanicy)...
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum