Gratuluje!
Mam pytanko, nie boisz się, że coś się urwie? Ostatnio byłam w stacji diagnostyczej/-diagnostyki? , bo coś tam w naszym autku puka przy skrętach, (warto zauważyć, że nie jest ani o milimetr obniżone), i pierwszy raz w żciu widzialam jak to wszystko wygląda od spodu. No i to Twoje "niskie" -bałabym się. Czy jest to jakoś zabezpieczone?
No Mapet, widzę że Twoje autko coraz to lepiej wygląda - gratulacje.
Wysłany: 2005-07-12, 23:35
Na ostatniej fotce cosik cieknie
MAPET [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-12, 23:45
dominiko... na tym sie nei da jezdzic;) to tylko na zlot jest obnizane;) tam jest 1 cm przeswitu wiec nigdzie nei dalo by sie wjechac! tam przejechalem kilakdziesiat metrow a juz porysoawne sa oslony miski:)
Feel sa pozyczoen ja mam tez takei male ale inne i w garazu oraz jeszcze bez opon beda na maluchu a na zloty moze na golfie...
marcin.. padal deszcze tuz przed zlotem i conieco nie zdazylo wyschnac...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lip 2005 Posty: 407 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2005-07-13, 13:28
Gleba faktycznie niska felasie też niczego sobie...ja bym na twoim miejscu został przy takim setupie
Robo [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-13, 16:24
Gratuluje Łukasz. Powoli Twoje autko zostaje doceniane za to, że włożyłeś ogrom pracy w niego. Prezentuje się świetnie na takim zawiasie chociaż na normalnych tzn. takich typowych nastawach również nic nie brakuje a LSD mistrzostwo świata.
Pozdrawiam i życze kolejnych sukcesów.
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-26, 21:05
No no, auto bardzo ciekawe i dobra upgrade zrobiłeś z tego pojazdu Jestem pod wrażeniem jak by nie było, a to podwozie, hmmm... nie na polskie drogi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum