Fides najprzyjemniejszą pracę zostawiasz dla siebie :DNaprawdę interesuje Cię BODYPAINTING?? A Ferbik pewnie dostanie oczopląsu (Ale zdjęcia i tak byłyby rewelacyjne, bo on ma talent...
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Wysłany: 2006-10-10, 15:02
AnnBlue napisał/a:
Fides najprzyjemniejszą pracę zostawiasz dla siebie :DNaprawdę interesuje Cię BODYPAINTING?? A Ferbik pewnie dostanie oczopląsu (Ale zdjęcia i tak byłyby rewelacyjne, bo on ma talent...
Oczywiście, że dla Siebie zostawiam koncepcję i część rysunkowo - malarską, inne pozostawiam osbom, które sie na tym znają.
AnnaBlue
Cytat:
Naprawdę interesuje Cię BODYPAINTING??
Interesuje się sztuką w szerokim pojęciu, a Bodypainting jest jego bardzo ważna dziedziną - dla Mnie oczywiście.
Zapraszam na moją stronę www a będziesz wiedzieć prawie wszystko
http://www.fidart.neostrada.pl
Co do umięjętności Mr. Ferbik-a, to wszyscy wiemy co potrafi. (a nie można non stop pisac jaki on ochh i achh, bo nam chłopak się zmarnuje - a tego nie chcemy - prawda ?
_________________ Absit dicto invidia. - Niechaj słowo wolne będzie od nienawiści
Podpisuję się pod opinią AnnBlue.
Widać fascynację Siudmakiem, może nawet Beksińskim(?).
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Wysłany: 2006-10-17, 19:10 Beksiński
Owszem prace Siudmaka mają dla mnie wielkie znaczenie, chociaż tego roadzju sztuki "uczyłem się " od Borisa Vallejo, do dziś dzień jest dla mnie inspiracją....
Co do Beksińskiego ... to jego twórczość jest zbut mroczna i trochę zbyt dekadencka jak dla mnie (zwłaszcza lata 70-te i 80-te). Co nie oznacza, że jego prace nie są inspirująca - bo są.
Pozdrawiam
_________________ Absit dicto invidia. - Niechaj słowo wolne będzie od nienawiści
Ryfka [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-17, 19:36
Chris Achilleos też jest dobry moim skromnym zdaniem
Blink [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-17, 19:36
Fides - rewelacja! A moze moznau Ciebie zamowic taki szkic portret wykonany na podstawie zdjecia? I ile by to kosztowalo?
Wysłany: 2006-10-18, 21:11 Rysunki na zamówienie
Blink napisał/a:
Fides - rewelacja! A moze moznau Ciebie zamowic taki szkic portret wykonany na podstawie zdjecia? I ile by to kosztowalo?
Oczywiście, ze można u mnie zamówić taki portret lub jakiś Twój motyw (rysuję prawie wszystko)
Jak zapewne widzaiłeś na mojej stronie jest kilka portretów.
Kontakt i szczegóły na priv.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum