Koszmarne
Czy ta dziewczyna nie widzi, że oszpeca swoje ciało a nie zdobi
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Wysłany: 2006-10-23, 20:42
Obawiam się że ta forma ekspresji, to początek góry...
Są ludzie, którzy robią sobie o wiele gorsze rzeczy (np. odcinają sobie członki [patrz:] palce, uszy; upodobniają się do zwierząt, etc.); i wg. nich jest to piękne.
Mnie osobiście przeraża, ta forma artystycznej ekspresji i na pewno nie dałbym zrobić sobie czegoś takiego.
Pozdrawiam
_________________ Absit dicto invidia. - Niechaj słowo wolne będzie od nienawiści
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-25, 16:24
ym,ym,,,szczerze mówiąc zatkało mnie jak zobaczyłam te kawałki skóry
po pierwsze to co ma na plecach na poczatkowych zdjęciach jest obrzydliwe i wygląda niezbyt atrakcyjnie a o tym ile to musiało bólu kosztować - to już nawet nie wspominam tym bardziej że plecy są jedną z najbardziej unerwionych cześci naszego ciała...ale co tam-bedzie się miała czym panienka sie wnuczkom pochwalić
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
hihi, co za paskudztwo. Ta kobieta chce zostać chyba ascetka, widzieliscie jakie ma malutkie dziurki w uszach, na 4 zdjeciu. Ciekawe ile modlitw sobie wypowiadała z bolu, ale moim zdaniem robili jej to pod znieczuleniem.
Dziwacy byli i będą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum