Mamy nową panią prezes Radia Zeimie Wieluńskiej, którą została p. Bogna Kanicka. Ciekawe jak Ona poprowadzi na obecnym stanowisku nasze radyjko
mario's [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 15:52
Wreszcie ktoś kto ma pojęcie o mediach i jestem przekonany że p.Bogna Kanicka jest właściwą osobom na właściwym miejscu
Czekamy teraz na małe zmiany personalne jak i programowe w RZW.
Powodzonka p.Bogno
Taa... Ma pojęcie o mediach? Jakoś tego nie widać po jej pracy w TVK...
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 17:30
A moje zdanie jest takie, że powinni trochę przeżedzić i wymienić osoby tam pracujące, bo one właśnie są już nieciekawe i nie wnoszą nic nowego do radia, a tak nie powinno byc. Pożyjemy zobaczymy, a nóż się coś zmieni i to na lepsze
Czy ktoś powiedział, że będzie "super", bo mi się wydaje, że nikt tak nie napisał
Jak to nikt - JA!
Tak jak powiedziałam, zobaczymy czy się zmieni...
Powtórzę się - NIE jestem optymistką... Nie wróżę pani Kanickiej świetlanej przyszłości w RZW... Ale to jest tylko moje skromne zdanie
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 17:46
Czas pokaże... Ja jestem dobrej myśli, że w końcu się coś zmieni w tym "monotonnym" radiu
Mamy nową panią prezes Radia Zeimie Wieluńskiej, którą została p. Bogna Kanicka.
Na stronie RZW nie ma o tym wzmianki; gadali o tym w radiu?
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 22:14
Wzamianki nie ma, ale wystarczą dobre znajomości. Jeśli chodzi o wzmiankę, fakt! - powinna się pokazać, ale czy tak będzie? Wątpie w to.
Szymon [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 22:18
Tzn. że jest czy ma być? Szykują się jeszcze jakieś zmiany?
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2005-08-02, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
ywis [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 22:20
Obecnie jest! Co do zmian, hm... dobre pytanie, bo przydałyby się. Póki co tam pracują kompletnie nie wykfalifikowani ludzie w tej branży i nie mający kompletnie pojęcia, kto ich tam w ogóle zatrudnił, pytanie kto
Szymon [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-02, 22:25
Nie sposób porównywać lokalnego radia do ogólnopolskich stacji... inne pieniądze itp. Ludzie z 1. ligi radiowców nie będą raczej procować w RZW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum