dowiem sie dokladnie skad.... tak sypnelam ze ze "zgierza", bo pamietram ze na ktorejs imprezie byli znajomi ze zgierza, ale czy to czasami nie powiedzial ktos inny?? .... nie wiem juz sama
miejscowosc Dąbie n Wink tam pan mlody nie pije wódki na weselu Cool
Ja myślę, że nie głupi pomysł, przynajmniej porządku będzie pilnował i nie wpadnie pod stól zaraz po sesji zdjęciowej
A co do pomysłu żeby tak całkiem na trzeźwo, to chyba nie w tym kraju, zresztą chyba nawet lepiej, bo żeby spotkanie kilkudziesięciu, w większości obcych sobie osób się udało, to musiałoby być to kilkadziesiąt wyjątkowo wesołych osób
Na moim weselu pan młody wódki nie pił (dopilnowałam osobiście )
Ale za to na poprawinach... odrobił oj odrobił
Ja tam wódki nie piję to sobie normalnie piwko załatwiłam
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-12-04, 20:57
raczej na weselu to państwo młodzi nie mogą za bardzo pic bo na pamiatce video wszystko wychodzi no i na sesji foto , trzeba trzymać fason, ale na poprawinach to juz inna sprawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum