Podzielcie się swoimi marzeniami, co chcielibyście znaleźć w te święta pod choinką...pomóżmy Mikołajowi wykonać jego ciężką pracę i podpowiedzmy mu trochę
ja chciałabym dostać licznik na rower, taki za bajerami np. do mierzenia ile kalorii spalam, albo najnowsza płytę Anki Dąbrowskiej, albo książkę "Nigella gryzie"
A ja chciałabym nowy komputer
I chciałabym jeszcze aby przyniósł "komuś" taką prawdziwą, odwzajemnioną miłość (a komu? hmmm....myślę, że ta osoba się domyśli jak przeczyta ten post
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Wymarzony prezent... niech mikołaj swoimi dużymi, czerwonymi saniami zabierze mnie do Islandii, zostawi termos gorącej czekolady, ciepły koc i odleci w... a ja będę się delektował całe dnie i całe noce zorzą polarną...
_________________ I była zgroza nagłych cisz! I była próżnia w całym niebie!
A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebie?
"Chory diabeł potrafi być mnichem, a gdy poczuje się lepiej znów jest sobą"
Ryfka [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-20, 19:56
Ferbik napisał/a:
A ja myślę, że znajdzie się jakis forumowy mikołaj, który się troszkę przyczyni do prezentów... czas pokaże
że tez nie widziałam że mamy sponsora, poszłabym na całość jak AnnBlue, albo Banjohojo,
żartuję, nawet jak dostanę kolejną piżamę to sie ucieszę
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2006-12-20, 19:58
My chcielibyśmy troszkę spokoju,spotykać na swej drodze tylko uczciwych ludzi,nie mieć już problemów finansowych...tak żeby nie martwić sie o chlebek czy lizaczka dla dzieci.Tego nam w tym roku bardzo brakowało i prosimy Św.Mikołaja o te kilka drobnych rzeczy
A ja bym chciala spedzic tydzien w gorach i odpoczac od wszystkiego
No i moze wiekszy samochod tez by sie przydal a o reszcie to Mikolaj wie
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum