Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2006-12-23, 23:40 Dlaczego aparat fotograficzny jest lepszy od faceta?
->Nieużywany, po kilkunastu sekundach sam się wyłącza
->Możesz z niego korzystać kilka razy pod rząd. Nie musi odpoczywać po każdym użyciu!
->Zoom ustawiasz na tak długo jak chcesz
->Jest trwały i ma gwarancję na kilka lat. W razie gdyby się nie spodobał zwrócić lub wymienić na inny
->Dzięki niemu zawsze będziesz pamietać o najpiękniejszych chwilach swojego życia
->Jest dostepny w wielu modelach i odcieniach. Możesz wybrać ten, który najbardziej Ci się podoba
->Jeżeli sie zepsuje oddajesz go do naprawy
->Możesz go użyć o każdej porze dnia i nocy
->Reaguje na delikatny dotyk palcem
->Nie musisz go szukać ani się za nim uganiać. Wchodzisz do sklepu i kupujesz
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-12-28, 22:44
;p ale nigdy nie powie co robisz źle a co dobrze
nie przytuli
nie opieprzy
nie posłodzi jak trzeba
no i TY go musisz nosić
noi jeszcze by się znalałzo milion innych rzeczy czego nie potrafi aparat
a meżczyzna tak
Pomogła: 4 razy Wiek: 36 Dołączyła: 10 Lis 2006 Posty: 1014 Skąd: Z kątowni
Wysłany: 2006-12-28, 22:55
nie chodzi o pomysły tylko doszłam do wniosku że nawet jak chciała bym być feministką to bym nie potrafiła... i tyle... prawda jest taka że zawsze lepiej dogoadywałam się z facetami niż z kobietami...
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-12-28, 23:04
hasta napisał/a:
nie chodzi o pomysły tylko doszłam do wniosku że nawet jak chciała bym być feministką to bym nie potrafiła... i tyle... prawda jest taka że zawsze lepiej dogoadywałam się z facetami niż z kobietami...
ale tak mówi wiele kobiet ........
zamień aparat na faceta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum